Sony FE 35mm f/1,8
Sony FE 35mm f/1,8
Sony FE 35mm f/1,8
Sony FE 35mm f/1,8
Sony FE 35mm f/1,8
Sony FE 35mm f/1,8
Sony FE 35mm f/1,8
Artikkelnummer: 1044989

Sony FE 35mm f/1,8

Rask, lyssterk og kompakt vidvinkel til Sony E

Nettlager
Forventes på nettlager 2023-12-06
Butikklager:
 • Lydløs autofokus for både film og foto
 • Ni blenderlameller gir myk og slørete bakgrunn
 • Veier kun 280g
6 269 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt og lyssterk fast 35mm

Et lyssterkt 35mm objektiv passer bra når du filmer eller fotograferer og vil ha med litt mer miljø i bildet, men alikevel kunne få en diffus bakgrunn. Sony FE 35mm f/1,8 har en veldig kompakt design og lav vekt for å matche Sonys kompakte speilløse systemkamera. Objektivet passer både fullformat og APS-C (tilsvarer 50mm). Objektivet er lite og skarpt og passer perfekt for fotografen eller filmskaperen som ikke vil ha for stort og tungt utstyr uten å fire på bildekvaliteten.

Fordeler

 • Lyssterkt, skarpt og kompakt design
 • Ni blenderlameller gir myk og diffus bakgrunnsuskarphet
 • Stille autofokus for både film og foto
 • Høy oppløsning over hele bildet
 • Konstruert for å motstå støv og fukt

Lyssterkt, skarp og kompakt design

Et fast 35mm objektiv er ofte et must i mange fotografer og filmskaperes utstyr. Det er en brennvidde som passer til det meste, uansett om det er bryllup, street eller mat som er i fokus. Den kompakte størrelsen og lave vekten gjør objektivet veldig hendig å ha med seg og er nøyaktig slik som et objektiv til et speilløst systemkamera skal være - nemlig lite! Den høye lysstyrker gjør at du kan fotografere og filme i svakt belyste miljøer ved å benytte deg av objektivets store blenderåpning på f/1,8. Det er ikke bare i mørket du kan dra nytte av en stor blenderåpning, men også når du vil ha en diffus og myk bakgrunns mens motivet er i fokus. Objektivet har ni blenderlameller noe som gjør at bakgrunnsuskarpheten bli myk og fin.

Stille autofokus for både film og foto

Objektivet egner seg både for foto og film med sin lydløse linjære autofokusmotor. Autofokusen arbeider raskt og effekt for at ditt motiv alltid skal være i fokus. Det finnes også en knapp for at du raskt skal kunne skifte til manuell fokus for maksimal kontroll av fokuseringen.

Høy oppløsning over hele bildet

For å kunne levere en maksimal bildeoppløsning helt ut i hjørnene har Sony konstruert objektivet med et asfærisk linseelement, for å kunne forhindre kromatisk abberasjon og andre optiske utfordringer. Objektivet har også en nærgrense på kun 22cm som gjør at du kan komme tett på det du skal fotografere.

Konstruert for å motstå støv og fukt

Objektivet er konstruert for å kunne motstå noe støv og fukt. Dette gir deg en ekstra trygghet når du fotograferer i tøffere miljøer. 

Leveres med

 • Sony FE 35mm f/1,8
 • Solblender
 • Fremre- og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK