Kampanje

Raskt, lyssterkt og kompakt 35mm

Sony FE 35mm f/1,8

1044989
 • Lydløs autofokus for både film og foto
 • Ni blenderlameller gir myk og slørete bakgrunn
 • Veier kun 280g
8 176 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony Winter CashbackSpar 550,-

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper produkter fra Sony! Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 35mm f/1,8
Pusseklut mikrofiber
WR UV Filter 55mm
9 124 NOK
FE 35mm f/1,8
WR CPL Filter 55mm
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
9 144 NOK

Kompakt og lyssterk fast 35mm

Et lyssterkt 35mm objektiv passer bra når du filmer eller fotograferer og vil ha med litt mer miljø i bildet, men alikevel kunne få en diffus bakgrunn. Sony FE 35mm f/1,8 har en veldig kompakt design og lav vekt for å matche Sonys kompakte speilløse systemkamera. Objektivet passer både fullformat og APS-C (tilsvarer 50mm). Objektivet er lite og skarpt og passer perfekt for fotografen eller filmskaperen som ikke vil ha for stort og tungt utstyr uten å fire på bildekvaliteten.

Fordeler

 • Lyssterkt, skarpt og kompakt design
 • Ni blenderlameller gir myk og diffus bakgrunnsuskarphet
 • Stille autofokus for både film og foto
 • Høy oppløsning over hele bildet
 • Konstruert for å motstå støv og fukt

Lyssterkt, skarp og kompakt design

Et fast 35mm objektiv er ofte et must i mange fotografer og filmskaperes utstyr. Det er en brennvidde som passer til det meste, uansett om det er bryllup, street eller mat som er i fokus. Den kompakte størrelsen og lave vekten gjør objektivet veldig hendig å ha med seg og er nøyaktig slik som et objektiv til et speilløst systemkamera skal være - nemlig lite! Den høye lysstyrker gjør at du kan fotografere og filme i svakt belyste miljøer ved å benytte deg av objektivets store blenderåpning på f/1,8. Det er ikke bare i mørket du kan dra nytte av en stor blenderåpning, men også når du vil ha en diffus og myk bakgrunns mens motivet er i fokus. Objektivet har ni blenderlameller noe som gjør at bakgrunnsuskarpheten bli myk og fin.

Stille autofokus for både film og foto

Objektivet egner seg både for foto og film med sin lydløse linjære autofokusmotor. Autofokusen arbeider raskt og effekt for at ditt motiv alltid skal være i fokus. Det finnes også en knapp for at du raskt skal kunne skifte til manuell fokus for maksimal kontroll av fokuseringen.

Høy oppløsning over hele bildet

For å kunne levere en maksimal bildeoppløsning helt ut i hjørnene har Sony konstruert objektivet med et asfærisk linseelement, for å kunne forhindre kromatisk abberasjon og andre optiske utfordringer. Objektivet har også en nærgrense på kun 22cm som gjør at du kan komme tett på det du skal fotografere.

Konstruert for å motstå støv og fukt

Objektivet er konstruert for å kunne motstå noe støv og fukt. Dette gir deg en ekstra trygghet når du fotograferer i tøffere miljøer. 

Leveres med

 • Sony FE 35mm f/1,8
 • Solblender
 • Fremre- og bakre objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.