Kampanje
Sony FE 50mm f/1,4 GM

Sony FE 50mm f/1,4 GM

Normalobjektiv som kombinerer høy ytelse med kompakt design

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Høy skarphet, stor blenderåpning og rask autofokus gjør objektivet egnet for mange forskjellige situasjoner
  • Fin bakgrunnsuskarphet med 11 avrundede blenderblader
  • Støv- og fuktbestandig konstruksjon
18 734 NOK

Sony Lens Bundle

Spar 3 000,- ved kjøp med utvalgt kamera!

Akkurat nå kan du spare 3000 kroner når du kjøper dette objektivet sammen med et utvalgt Sony-kamera. Klikk på "les mer" for å se hvilke produkter som inngår i kampanjen. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen er gyldig frem til 31/3 - 2025.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fullformatobjektivet FE 50 mm f/1,4 GM er et G Master normalobjektiv med fast f/1,4 blenderåpning som tilbyr høyere bildekvalitet og optimale funksjoner. To XD (Extreme Dynamic) lineære motorer med kompleks konstruksjon gir raskere og mer nøyaktig fokusering for både filmopptak og fotografering. Objektivet egner seg derfor for bryllup, portretter, studiobilder og alt relatert til fotografering og videoopptak. G Master FE 50 mm f/1,4 GM-objektivet fra Sony gir jevn, rask og kontinuerlig autofokus med minimal brennviddeforskyvning, noe som resulterer i bedre bildekvalitet.

Fordeler

  • Veldig lyssterk med største blender på f/1,4
  • Fin bakgrunnsuskarphet med 11 avrundede blenderblader
  • To lineære XD-fokusmotorer gir rask og nøyaktig autofokus
  • Støv- og fuktbestandig konstruksjon
  • Kort nærgrense på 38 centimeter
  • To XA-glasselementer sikrer enestående oppløsning

Utrolig skarphet

Ett ED (Extra Low Dispersion Aspherical) element, to XA (Extreme Aspherical) elementer og ett asfærisk element sørger for enestående oppløsning i dette G Master normalobjektivet med f1,4 blenderåpning som gir høy oppløsning fra hjørne til hjørne og vakker bokeh. Dette er et enestående fullformatobjektiv fra Sony som er perfekt for portretter og andre stillbilder, videoopptak og innholdsskaping.

Vakre og jevne bakgrunner

Den sirkulære blenderåpningen med 11 blader på dette Sony 50 mm f/1,4-objektivet med fast blenderåpning skaper vakre, sirkulære bokeh-effekter med uskarphet i bakgrunnen.

Rask og nøyaktig autofokus

Med to XD (Extreme Dynamic) lineære motorer med en kompleks struktur, får du raskere og mer nøyaktig fokusering for fotografering og filmproduksjon. Med dette normalobjektivet går du aldri glipp av en fotomulighet.

Utrolig klarhet uansett vær

Maksimal blenderåpning på f/1,4 holder lysstyrken på et høyt nivå. Frontelementet på dette Sony G Master-objektivet har et fluorbelegg som avviser vann, olje og andre forurensninger og er lett å tørke av for å fjerne smuss og fingeravtrykk.

Profesjonell ergonomi

Støv- og fuktbestandig konstruksjon og fleksible kontroller gjør dette GM-objektivet fra Sony perfekt for de mest utfordrende situasjonene – både innendørs og utendørs. Objektivet er kompatibelt med funksjonen for endring av brennvidde.

Leveres med

  • Sony FE 50mm f/1,4 GM
  • Solblender (ALC-SH173)
  • Frontlinsedeksel (ALC-F67S)
  • Bakre objektivdeksel (ALC-R1EM)
  • Mykt etui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen