Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

FE 600mm F4 GM OSS

Sony FE 600mm F4 GM OSS

1044662
  • Kompatibelt med 20 fps fra A9
  • Høy optisk prestasjon
  • Velbalansert og relativt lett
174 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

FE 600mm F4 GM OSS
Regntrekk Large DSLR (opp til 600mm)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
175 838 NOK
FE 600mm F4 GM OSS
Pusseklut mikrofiber
Gimbal GH2 hode
178 899 NOK

Profesjonell supertele

600mm f/4 GM OSS er et must for mange profesjonelle dyre-, natur- og sportsfotografer. Objektivet kombinerer en lang rekkevided med god lysstyrke og svært høy bildekvalitet. Objektivet har en solid konstruksjon med svært rask og nøyaktig autofokus og effektiv stabilisering. Akkurat som på FE 400mm f/2,8 GM OSS er størsteparten av linseelementene plassert nærme bajonetten, noe som gir deg en bedre balanse og lettere håndtering. Objektivet veier kun drøye 3 kg.

Fordeler:

  • Kompatibelt med A9 20/60 bilder per sekund
  • Velbalansert med linsene plassert mot bajonetten
  • Ekstremt høy bildekvalitet over hele bildeoverflaten
  • Rask autofokus og effektiv stabilisering
  • Værtett og utstyrt med stativfeste
  • Kompatibelt med telekonverter*

Kompatibelt med A9 20/60 bilder per sekund

Med FE 600mm f/4 GM OSS kan du enten bruke din Sony A9 sammen med en supertele og få ut 20 bilder per sekund med følgende autofokus. Objektivet er designet med sport og natur i fokus, og leverer sammen med populære A9 en enorm hastighet. 


Velbalansert med linsene plassert mot bajonetten

Akkurats om FE 400mm f/2,8 GM OSS så er størsteparten av linseelementene plassert nær bajonetten, noe som gir en lettere håndteringen og generelt bedre balanse. Chassiset er produsert i en lett og sterk magnesiumslegering, med en solblender i karbonfiber.

Ekstremt høy bildekvalitet over hele bildeoverflaten

Takket være et unikt optisk design som inkluderer store XA (Extreme Aspherical) og ED (Extra-low dispersion) element som effektivt fjerner de vanligste optiske defektene som gjerne oppstår i teleobjektiv, pluss tre stk fluoritt-elementer som hjelper til å redusere kromatisk aberrasjon og fargeblødninger, leverer objektivet en ekstremt høy oppløsning og bildekvalitet over hele bildeoverflaten.

Kompatibelt med telekonverter

Bruken av 1,4x og 2,0X telekonverter fungerer også, og gir deg da 840 mm f/5,6 eller 1200mm f/8.

*Bruk med telekonverter sammen med Sony NEX-serie, A3000, A3500, A5000, A5100, A7, A7R eller A7S kan resultere i at bildet er ute av fokus når følgende autofokus (Continous Autofocus) brukes.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.