FE 600mm F4 GM OSS

Sony FE 600mm F4 GM OSS

1044662
  • Kompatibelt med 20 fps fra A9
  • Høy optisk prestasjon
  • Velbalansert og relativt lett
158 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

FE 600mm F4 GM OSS
Rengjøringskit Cleaning Kit White
Pusseklut mikrofiber
159 238 NOK159 508 NOK
FE 600mm F4 GM OSS
Regntrekk Large DSLR (opp til 600mm)
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
163 029 NOK

Profesjonell supertele

600mm f/4 GM OSS er et must for mange profesjonelle dyre-, natur- og sportsfotografer. Objektivet kombinerer en lang rekkevided med god lysstyrke og svært høy bildekvalitet. Objektivet har en solid konstruksjon med svært rask og nøyaktig autofokus og effektiv stabilisering. Akkurat som på FE 400mm f/2,8 GM OSS er størsteparten av linseelementene plassert nærme bajonetten, noe som gir deg en bedre balanse og lettere håndtering. Objektivet veier kun drøye 3 kg.

Fordeler:

  • Kompatibelt med A9 20/60 bilder per sekund
  • Velbalansert med linsene plassert mot bajonetten
  • Ekstremt høy bildekvalitet over hele bildeoverflaten
  • Rask autofokus og effektiv stabilisering
  • Værtett og utstyrt med stativfeste
  • Kompatibelt med telekonverter*

Kompatibelt med A9 20/60 bilder per sekund

Med FE 600mm f/4 GM OSS kan du enten bruke din Sony A9 sammen med en supertele og få ut 20 bilder per sekund med følgende autofokus. Objektivet er designet med sport og natur i fokus, og leverer sammen med populære A9 en enorm hastighet. 


Velbalansert med linsene plassert mot bajonetten

Akkurats om FE 400mm f/2,8 GM OSS så er størsteparten av linseelementene plassert nær bajonetten, noe som gir en lettere håndteringen og generelt bedre balanse. Chassiset er produsert i en lett og sterk magnesiumslegering, med en solblender i karbonfiber.

Ekstremt høy bildekvalitet over hele bildeoverflaten

Takket være et unikt optisk design som inkluderer store XA (Extreme Aspherical) og ED (Extra-low dispersion) element som effektivt fjerner de vanligste optiske defektene som gjerne oppstår i teleobjektiv, pluss tre stk fluoritt-elementer som hjelper til å redusere kromatisk aberrasjon og fargeblødninger, leverer objektivet en ekstremt høy oppløsning og bildekvalitet over hele bildeoverflaten.

Kompatibelt med telekonverter

Bruken av 1,4x og 2,0X telekonverter fungerer også, og gir deg da 840 mm f/5,6 eller 1200mm f/8.

*Bruk med telekonverter sammen med Sony NEX-serie, A3000, A3500, A5000, A5100, A7, A7R eller A7S kan resultere i at bildet er ute av fokus når følgende autofokus (Continous Autofocus) brukes.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.