Cashback 1 100 kr
Artikkelnummer: 1026182

Sony FE 70-300mm f/4,5-5,6 G OSS

Praktisk telezoom til fullformat

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Profesjonell telezoom for Sonys speilløse fullformatskameraer. Passer perfekt for natur, dyr og sport der du ønsker litt lenger rekkevidde
  • Utstyrt med bildestabilisator for å kompensere for kamerarystelser, noe som er ekstra viktig på 300 mm
  • Fungerer også på APS-C kameraer og tilsvarer da 105-450 mm
13 489 NOK

Sony Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 1100 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony FE 70-300 mm f/ 4,5-5,6 G OSS

Denne telezoomen fra Sony har en brennvidde på 70-300 mm og et optisk design bestående av fire asfæriske glasselementer, to ED-objektiver og Sonys Nano AR-belegg som til sammen effektivt motvirker sfærisk aberrasjon, forvrengning og kromatisk aberrasjon. Dette lar deg få vakre høyoppløselige bilder både når du filmer og fotograferer.

Du kan også komme veldig nært med denne telezoomen fra Sony; den har et nærområde på 0,9 meter og en maksimal forstørrelse på 0,31x, så objektivet egner seg veldig godt til telemakrofotografering.

Objektivet er utstyrt med en innebygd Optical SteadyShot (OSS) bildestabilisator som bidrar til å redusere kamerarystelser slik at du kan ta skarpe bilder når du fotograferer uten stativ.

Andre fordeler:

  • Rask, jevn og stille autofokus
  • Støv- og fuktavvisende for bruk i all slags vær

Leveres med:

  • Solblender
  • Front linsedeksel
  • Bakre linsedeksel
  • Etui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen