Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Garanti 5 Year Complete Coverage

Sony Garanti 5 Year Complete Coverage

1036871
1 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Sony 5 Year Complete Coverage

Utvidet garanti med beskyttelse for utilsiktet skade for Sony videokameraer (ikke Pro), kompaktkameraer, systemkameraer og objektiver.

Ved kjøp av Sony Complete Coverage får du et kort med en aktiveringskode. Denne koden brukes for å aktivere din ekstra beskyttelse innen 30 dager fra du kjøpte produktet ditt. Garantien er knyttet til et hardwareindivid via serienummer, og kobles deretter til denne enheten.

Vilkår for utvidet garanti inkludert utilsiktet skade

Aktiveringslink:

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.