HDR-CX240E

Sony HDR-CX240E

1011723
  • Zeiss Vario-Tessar-optikk med en maksimal blender på f/1,9
  • 27x optisk zoom
  • Roterbar skjerm i 270 grader
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

HDR-CX240E
Kameraveske Mirrorless Mover 20 pewter
Minnekort Secure Digital Micro 64GB SDXC Extreme
3 458 NOK
HDR-CX240E
Pusseklut mikrofiber
Videostativkit TSL08AS2CSH Slim Aluminium
4 199 NOK
Videokamera med Full HD, ZEISS-vidvinkelobjektiv på 29,8 mm, SteadyShot og batterivarighet på 130 minutter BIONZ X-bildeprosessor og EXMOR®-sensor Få flere detaljer med et Carl Zeiss®-objektiv Få med mer med et vidvinkelobjektiv på 29,8 mm Se detaljene med EXMOR R® CMOS-sensoren - Ta skarpe, tydelige bilder med imponerende Full HD-detaljer, selv i lite lys Forbedrede, støyfrie bilder med BIONZ X-prosessor - Den nye BIONZ X-prosessoren er rask og kraftig, og den reduserer støynivåene i hele bildet Fyll bildet med mer av Øyeblikket - Med et Vario-Tessar®-vidvinkelobjektiv på 29,8 mm fra Carl Zeiss® kan du fange motivet med realistisk skarphet og Full HD-detaljer Kom nærmere motivet - Ta det nærbildet med 54x Clear Image Zoom og 27x optisk zoom Få med alle detaljer uten risting med SteadyShot - Bevegelsessensorer i videokameraet kompenserer elektronisk for en del av bevegelsen under opptak Film lenger ved hjelp av et Type X-batteri - Du kan ta opp uavbrutt i 130 minutter slik at du aldri går glipp av noe Se gjennom og spill av på nytt umiddelbart - Se hva du har tatt opp på LCD-skjermen på 6,8 cm (2,7") med en oppløsning på 460 000 og bred visningsvinkel To filmer i én med DVR (Dual Video Recording) - ta opp i to formater samtidig. Film i AVCHD for å få opptak med høy kvalitet, eller MP4 for enkel deling på Internett Ta vare på minnene dine - Overfør hjemmevideoer til en datamaskin eller harddisk via en USB-kabel, eller lagre på Memory Stick™ m2 eller et microSD-kort (NB! Medfølger ikke)

Mål: 128 x 59.4 x 54 mm (H x B x D)
Vekt: Ca. 190 g
Minne: Memory Stick™ Micro / microSD-/microSDHC-/microSDXC-minnekort (klasse 4 eller høyere) NB! Følger ikke med

I esken:
Nettadapter, kabel som støtter USB-kobling, oppladbar batteripakke NP-FV50, redigeringsprogramvare PlayMemories Home (lastes ned fra nettsted), bruksveiledning, (Mikro-)HDMI®-kabel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.