Sony WH-1000XM5 Black
Sony WH-1000XM5 Black
Sony WH-1000XM5 Black
Artikkelnummer: 1056670

Sony WH-1000XM5 Black

Smarte hodetelefoner med fantastisk støyreduksjon

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Bransjeledende støyreduksjon med hele 8 mikrofoner
 • Høyoppløselig lyd opptil 96 kHz via LDAC
 • Opptil 30 timers batterilevetid
4 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med Sony WH-1000XM5 får du hodetelefoner med bransjeledende støyreduksjon og en rekke nyttige funksjoner for å gi deg en best mulig opplevelse. Disse hodetelefonene gir en krystallklar høyoppløselig lyd og passer like godt til hjemme som når du er på reise. Med et lekkert og funksjonelt design er de både lette og behagelige å bruke og med ekstra lang batterilevetid kan du stole på at Sony WH-1000XM5 vil gi deg en god opplevelse.

Fordeler

 • Bransjeledende støyreduksjon med hele 8 mikrofoner
 • Høyoppløselig lyd opp til 96 kHz via LDAC
 • Opptil 30 timers batterilevetid
 • Hurtiglading i tre minutter og få 3 timers batterilevetid
 • Koble til flere Bluetooth-enheter samtidig
 • Deksler med behagelig kunstskinn

Sony WH-1000XM5

Bransjeledende støydemping

Med Sony WH1000XM5 får du en rekke avanserte funksjoner alt for å få en så god aktiv støyreduksjon som mulig. Med hele åtte mikrofoner og en oppgradert støyreduksjonsprosessor kan disse hodetelefonene like godt filtrere ut høyfrekvente lyder som støy i lav- og mellomregisteret.

Høyoppløselig lyd via Bluetooth

Å sende lyd via Bluetooth kan noen ganger forringe lydkvaliteten, men med WH1000XM5 får du høyoppløselig lyd takket være LDAC, som muliggjør lydoverføring opp til 24-bit, 96 kHz, noe som gir brukeren en helt annen opplevelse enn via standard Bluetooth overføring. Sony har også utviklet et helt nytt 30 mm høyttalerelement for denne generasjonen hodetelefoner og bruker kun komponenter av høyeste kvalitet.

Smarte funksjoner

Få tilgang til favorittmusikken din enkelt med Sony Quick Access, noe som betyr at du kan få tilgang til Spotify med noen få enkle trykk uten å måtte ta opp smarttelefonen. WH-1000XM5 gjenkjenner også stemmen din og setter musikken på pause hvis du begynner å snakke og du kan også styre hodetelefonene med både Google Assistant, Alexa og Siri.

Leveres med

 • Sony WH-1000XM5
 • Sammenleggbart etui
 • 3,5 mm hodetelefonkabel 1,2 m
 • USB ladekabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen