LCD-monitor 15" LMD-1530W med SDI-modul

Sony LCD-monitor 15" LMD-1530W med SDI-modul

311503
16 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sony LMD-1530W
15" tommers monitor fra Sony på 1280 x 768 piksler i 15:9-format. Kan monteres etter VESA-standard 100x100

Denne artikkelen er utstyrt med ekstrakort som tillater innkobling av SDI

Tilkobling
S-video
Komposit
Komponent
SDI

Leves med
Strømkabel
Manual

Sony Prime Support - En 2-årig supportavtale
Utstyret må registreres hos Sony for at dette skal gjelde. Skulle det bli problemer ringer man direkte til Sony Prime Support for hjelp. Trenger utstyret repareres hentes kameraet hos deg og sendes raskt på verksted. Siden sendes den tilbake til deg. Sony gjør alt for å minimere forstyrrelser i din produksjon.
 

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.