Sony LCD-monitor 9"  LMD-941W
Artikkelnummer: 1007421

Sony LCD-monitor 9" LMD-941W

LCD-monitor 9" LMD-941W

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
44 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt LCD-monitor med FULL HD

Sony LMD-941W er den perfekte LCD-monitoren for den profesjonelle brukeren som krever kompakt format og høy bildekvalitet. En 10-bits prosessor, og Sonys Chroma TRU-teknologi sikrer deg korrekt bilde og fargegjengivelse med mindre forvrengning og støy. I tillegg til de to standardinnstillingene for fargetemperatur kan fargetemperaturen justeres manuelt for mer presise innstillinger og behov. Du har to ulike IP-moduser å velge mellom, noe som bidrar til økt fleksibilitet og stabilitet. Utstyrt med HDMI-inngang og analog inngang er den ideell for deg som krever kvalitative og kontrastrike bilder. Designet er lett og slankt, noe som sammen med størrelsen gir en fleksibilitet og mobilitet som passer til de fleste studiomiljøer, både innendørs og utendørs.

Egenskaper

  • 10 bit-prosessor
  • Fargetemperatursjustering
  • HDMI
  • Installasjonsfrihet

For mer informasjon om produktet, se Sonys produktkatalog.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.