LCD-monitor 9" LMD-941W

Sony LCD-monitor 9" LMD-941W

1007421
44 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt LCD-monitor med FULL HD

Sony LMD-941W er den perfekte LCD-monitoren for den profesjonelle brukeren som krever kompakt format og høy bildekvalitet. En 10-bits prosessor, og Sonys Chroma TRU-teknologi sikrer deg korrekt bilde og fargegjengivelse med mindre forvrengning og støy. I tillegg til de to standardinnstillingene for fargetemperatur kan fargetemperaturen justeres manuelt for mer presise innstillinger og behov. Du har to ulike IP-moduser å velge mellom, noe som bidrar til økt fleksibilitet og stabilitet. Utstyrt med HDMI-inngang og analog inngang er den ideell for deg som krever kvalitative og kontrastrike bilder. Designet er lett og slankt, noe som sammen med størrelsen gir en fleksibilitet og mobilitet som passer til de fleste studiomiljøer, både innendørs og utendørs.

Egenskaper

  • 10 bit-prosessor
  • Fargetemperatursjustering
  • HDMI
  • Installasjonsfrihet

For mer informasjon om produktet, se Sonys produktkatalog.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.