Kampanje

Planar T* FE 50mm f/1,4 ZA

Sony Planar T* FE 50mm f/1,4 ZA

1027962
  • Profesjonell fast normaloptikk med høy lysstyrke til Sonys speilløse fullformatskameraer
  • Den høye skarpheten, store blenderen og brennvidden sammen med en rask autofokus gjør at objektivet passer mange ulike situasjoner
  • Blenderringen gjør det enkelt å justere blenderen
18 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony FX3 ForhåndsbestillingskampanjeSpar 3 000,- på optikk!

Når du forhåndsbestiller Sony FX3 har du mulighet til å spare 3 000 kroner på hvert av utvalgte objektiver. Klikk på "les mer" for mer informasjon. Kampanjen varer t.o.m. 30/4.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Planar T* FE 50mm f/1,4 ZA
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Round Filter Unlocker
19 198 NOK
Planar T* FE 50mm f/1,4 ZA
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
21 588 NOK
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.