Remote control unit RM-IP10

Sony Remote control unit RM-IP10

1017327
20 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

IP Fjernkontroll for BRC-H900, BRC-Z700 og BRCZ330

Med Sony RM-IP10 kan du fjernstyre Sonys  BRC-H900, BRC-Z700 og BRCZ330 via nettverket. RM-IP10 kan kontrollera opp til 112 BRC-enheter og opp til fem stykk RM-IP10 kan brukes i samme system.  For full kompabiltet tremger di rett IP Control Interface Board BRBK-IP10 eller BRBK-IP7Z avhengig av kameramodell.

Egenskaper:

  • Behagelig PTZ-styring med 3-akse joystick
  • Allsidig justering med enkelt hhåndtering
  • Ved å bruke IP teknologi er det mulig å få til fleksible og tilpassede løsninger
  • Lagre opp til 16 ferdige innstillinger for kamera-posisjoner
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.