Kampanje

Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA

Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA

1007783
  • Kompakt objektiv med allsidig brennvidde. Passer perfekt for reiser og sosiale sammenhenger.
  • Høy lysstyrke på f/2,8
  • Rask, stille autofokus
11 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony Winter CashbackSpar 1 100,-

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper produkter fra Sony! Denne cashbacken kan kombineres med andre tilbud. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA
UV-filter L395 SMC 49 mm
Frontdeksel ALC-F405S 40,5 mm
12 488 NOK

Sony FE 35mm f/2.8 Sonnar T*
For deg som ønsker et lite kamerasystem. Den klassiske brennvidden på Sony FE 35mm F2.8 Sonnar T* gjør det til et svært anvendelig objektiv.

  • Særdeles god optikk utviklet i samarbeid med Carl Zeiss
  • Meget kompakt og lett (kun 120g)
  • Klassisk 35mm brennvidde
  • Også kompatibel med APS-C (NEX)

Dette objektivet er designet for Sonys speilløse fullformatskameraer (A7-serien). Det er også kompatibel med Sonys APS-C-modeller av speilløse kameraer, og objektivet blir da et normalobjektiv (tilsvarende 52,5mm). Objektivet er utstyrt med en lineær step-motor for rask, jevn og lydløs autofokus.

Medfølgende tilbehør:
Solblender, front- og bakdeksel.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.