Kampanje

Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA

Sony Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA

1007783
  • Kompakt objektiv med allsidig brennvidde. Passer perfekt for reiser og sosiale sammenhenger.
  • Høy lysstyrke på f/2,8
  • Rask, stille autofokus
9 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony summer cashbackFå 1000,- tilbake!

I sommer kan du få opptil 4 000 kroner tilbake på utvalgte produkter fra Sony. Klikk på "les mer" for fullstendig informasjon. Kampanjen varer t.o.m. 31/7.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

Sonnar T* FE 35mm f/2.8 ZA
Frontdeksel ALC-F405S 40,5 mm
UV-filter L395 SMC 49 mm
9 988 NOK

Sony FE 35mm f/2.8 Sonnar T*
For deg som ønsker et lite kamerasystem. Den klassiske brennvidden på Sony FE 35mm F2.8 Sonnar T* gjør det til et svært anvendelig objektiv.

  • Særdeles god optikk utviklet i samarbeid med Carl Zeiss
  • Meget kompakt og lett (kun 120g)
  • Klassisk 35mm brennvidde
  • Også kompatibel med APS-C (NEX)

Dette objektivet er designet for Sonys speilløse fullformatskameraer (A7-serien). Det er også kompatibel med Sonys APS-C-modeller av speilløse kameraer, og objektivet blir da et normalobjektiv (tilsvarende 52,5mm). Objektivet er utstyrt med en lineær step-motor for rask, jevn og lydløs autofokus.

Medfølgende tilbehør:
Solblender, front- og bakdeksel.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.