Sony Sony URX-P41D/K21 Dual channel portable receiver
Sony Sony URX-P41D/K21 Dual channel portable receiver
Sony Sony URX-P41D/K21 Dual channel portable receiver
Sony Sony URX-P41D/K21 Dual channel portable receiver

Sony Sony URX-P41D/K21 Dual channel portable receiver

Kompakt og robust tokanals sender med sendefrekvens: 470-542 MHz

1055411
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
 • Solid, men lett metallkonstruksjon
 • Rask synkronisering via Sony NFC-synkronisering
 • Strøm via AA-batterier, USB-C- eller Blitsskofeste

Velg variant

10 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony URX-P41D er fjerde generasjons receiver fra Sony som tilbyr et pålitelig og høyoppløst lydopptakssystem for kamera- og mobilopptak. Med et praktisk, enkelt brukergrensesnitt og en robust metallkonstruksjon passer den like godt i felt som i studio.

Fordeler

 • Høy lyd- og konstruksjonskvalitet
 • NFC-kanalsynkronisering
 • Frekvensbånd: UHF 470 - 694 MHz (avhengig av modell)
 • Blitsskofeste for enkel montering
 • Rekkevidde opp til 100m
 • Strømforsyning via AA-batterier, USB-C eller blitsskofeste

URX-P41D

URX-P41D sender over de profesjonelle UHF-frekvensbåndene mellom 470 - 694 MHz (avhengig av modell) og er bakoverkompatibel med Sonys WL-800, UWP og tredje generasjons UWP-D-mottakere. URX-P41D drives enten av AA-batterier, USB-C eller via kameraets blitsskofeste og har en OLED-skjerm som er like klar i sterkt dagslys som i mørket. Du vil også finne funksjoner som High-gain-modus som lar deg senke inngangsnivået til ditt DSLR/speilløse kamera, noe som forbedrer signal-til-støy-forholdet betraktelig. Via mikrofoninngangen kan du koble til en ekstern mikrofon og mottakeren kan ta opp inntil fire kanaler dersom du bruker stereomikrofon.

NFC SYNC

Via NFC / sync-knappen kan du automatisk pare URX41-mottakere med UTX-B40-sendere. Mottakeren oppdager det best egnede RF-signalet og kan deretter holdes mot senderen for automatisk synkronisering.

High-gain-modus

Forsterk signalet på senderen med senderens High-Gain-modus, som lar deg senke inngangssignalet på ditt DSLR eller speilløse kamera, noe som hjelper signal-/støynivået under opptak.

Innebygd 4-kanals mikser

I URX-P41D finner du en innebygd 4-kanals mikser som lar deg styre mikrofonsignalet ditt, men som også lar deg tildele utgang en og to etter dine egne behov.

Kommer med

 • Sony URX-P41D
 • Beltefeste
 • 2x XLR til 3,5 mm utgangskabler for låsekabel
 • 3,5 mm til 3,5 mm låsekabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.