Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Wireless Radio Receiver FA-WRR1

1027964
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
2 345 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trådløs mottaker til Sony FA-WRC1M

Få tryggheten og fleksibiliteten med trådløs blits- og kamerabruk, til og med i sterkt lys eller gjennom vegger. Det blir lettere å håndtere vanskelige fotosituasjoner og store omårder (inntil 30m). Med den trådløse radiomottakeren FA-WRR1 i kombinasjon med den trådløse radiofjernkontrollen, FA-WRC1M, får du påliteli lukkerstyring.

  • Innebygd synkroniseringsterminal
  • Rekkevidde: Ca. 30m

Enkel parkopling med trådløs fjernkontroll

Parkoplingen av flere FA-WRR1-mottakere og den trådløse fjernkontrollen, FA-WRC1M går raskt og enkelt, så du kan bruke mindre tid på konfigurasjon og mer tid på å fotografere. Hold bare mottakerens strømknapp inne i noen sekunder for å aktivere oppkoplingen og legg så til hver mottaker til fjernkontrollen.

Trådløse funksjoner som har det som kreves

Den trådløse fjernkontrollen, FA-WRC1M, og den trådløse radiomottakeren FA-WRR1 har en rekkevidde på opp til 30m, så du kan sette opp flere blitskonfigurasjoner på et større område. Du kan til o gmed ha blitsen bak kameraet og på måter som er umulig med et infrarødt system.

Kompatible blitser

Den trådløse radiomottakeren, FA-WRR1 er, i skrivende stund, kompatibel med disse blitsene: HVL-F60M, HVL-F43M och HVL-F32M.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.