Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1
Artikkelnummer: 1027964

Sony Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Wireless Radio Receiver FA-WRR1

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
2 345 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trådløs mottaker til Sony FA-WRC1M

Få tryggheten og fleksibiliteten med trådløs blits- og kamerabruk, til og med i sterkt lys eller gjennom vegger. Det blir lettere å håndtere vanskelige fotosituasjoner og store omårder (inntil 30m). Med den trådløse radiomottakeren FA-WRR1 i kombinasjon med den trådløse radiofjernkontrollen FA-WRC1M, får du påliteli lukkerstyring.

  • Innebygd synkroniseringsterminal
  • Rekkevidde: Ca. 30m

Enkel parkopling med trådløs fjernkontroll

Parkoplingen av flere FA-WRR1-mottakere og den trådløse fjernkontrollen FA-WRC1M går raskt og enkelt, så du kan bruke mindre tid på konfigurasjon og mer tid på å fotografere. Hold bare mottakerens strømknapp inne i noen sekunder for å aktivere oppkoplingen og legg så til hver mottaker til fjernkontrollen.

Trådløse funksjoner som har det som kreves

Den trådløse fjernkontrollen FA-WRC1M, og den trådløse radiomottakeren FA-WRR1 har en rekkevidde på opp til 30m, så du kan sette opp flere blitskonfigurasjoner på et større område. Du kan til o gmed ha blitsen bak kameraet og på måter som er umulig med et infrarødt system.

Kompatible blitser

Den trådløse radiomottakeren, FA-WRR1 er, i skrivende stund, kompatibel med disse blitsene: HVL-F60M, HVL-F43M och HVL-F32M.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK