Soundcraft EPM 8 mixer + Mackiethump 15"
Artikkelnummer: 1055445

Soundcraft EPM 8 mixer + Mackiethump 15"

Kraftig PA-pakke med mikser, 8 mikrofonforsterkere og høyttalere

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Kompakt mikser med 8 mikrofonforsterkere +48V
  • 2 høyttalere med stativ
  • 1300 w per høyttaler
11 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Her har du en kraftig PA-pakke med miksebord, høyttalere, stativ og XLR-kabler. Med en liten mikser fra Soundcraft, kompakt høyttalere fra Mackie og høyttalerstativ fra Supreme har du en kraftig men mobil løsning som passer like godt til fest som til arrangementer.

Pakken inneholder

  • 1x Miksebord Soundcraft EPM 8
  • 2x Høyttaler Mackie Thump 15"
  • 2x Supreme HS1 høyttalerstativ
  • 2x Mikrofonkabel Pulse XLR 6m

Soundcraft EPM 8

Soundcraft EPM 8 fra EPM-serien er ett i rekken av miksebord i den voksende Soundcraft-familien. Med EPM får du mye for pengene der mikrofonforsterkerne er hentet direkte fra det profesjonelle Soundcraft sine GB & LX7ii mikserbord. Mikserbordet har en 3-bånds variabel EQ på alle monoinnganger og du finner også TRS insert innganger for å koble til eksterne effekter.

Mackie Thump 15"

Mackie Thump PA-høyttalere har en kraftig 1300 watt klasse D-forsterker som leverer lyden din med dunkende bass og klare toner. En innebygd digital 2-kanals mikser lar deg koble til mikrofoner, line-in og instrumenter og fire forskjellige høyttalermoduser lar deg tilpasse lyden for omgivelsene dine for alltid å få optimale resultater på noen få sekunder. En Power Factor Correction holder strømforsyningen stabil og garanterer god ytelse. Mackie Thump har bærehåndtak og fleksible monteringsmuligheter for både stativ og stolpe.

Supreme HS1

Høyttalerstativ som passer til PA-høyttalere, oppbevaringspose er inkludert i dette settet.

Pulse Mikrofonkabel XLR hann - XLR hunn 6 meter

XLR-kablene fra Pulse er konstruert med slitesterke, interferensfrie materialer som opprettholder høy signalkvalitet, selv over lengre avstander. Kabelkontaktene har helstøpte bakstykker med metallchassis som gir lang levetid. Pakken kommer også med fargekoderinger, slik at du enkelt kan holde styr på hvilken kabel som går til hvilken enhet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.