Lydmikser EPM 8

Soundcraft Lydmikser EPM 8

312132
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Soundcraft EPM 8
EPM- serien er en i rekken av nye mixebord i den større Soundcraft familien.

Med EPM kommer man høyest i kvalitet/pris der mic-preampene er hentet direkte fra Soundcrafts GB- & LX7ii mixebord som er en betydelig dyrere serie. Dette gjør at du har en 55db gain range og forbløffende 22db headroom. Alla komponenter er overflatemonterte og kun dyre komponenter er brukt for å få en konsoll som holder lenge og har suveren lyd. Selvfølgelig har du true 48v phantom-mating i mixeren.

Et unikt feature er PEAK lampen for hver kanal. Den leter etter peaksignaler over hele kanalstrippen og lyser sterkere og svakere avhengig av hvor mye kanalen overbelastes.

Monitorkanalene og hodetelefonutgangene jobber parallelt slik at sangeren kan høre i hodetelefonen mens teknikeren hører på monitorene.
Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.