sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue
Artikkelnummer: 1055245

sp.tech Day Backpack 16" Navy Blue

Kameraryggsekk med plass til kamera, drone og bagasje

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Volum på 14L og rom for 15" bærbar PC
 • Rask sidetilgang til kameradelen
 • Kan brukes som vanlig ryggsekk – med eller uten skillevegger

Velg farge

1 790 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

sp.tech Day 16" ryggsekk er utviklet med kreative mennesker i tankene, i tett samarbeid mellom designere og profesjonelle fotografer, ikke bare for å lage en ryggsekk - men en ryggsekk som vil være din trofaste følgesvenn i mange år. Day 16" passer like bra til jobb, skole eller hvis du skal ut på tur. Den har plass til en 16" bærbar PC, et dedikert rom for hverdagsting og en egen del med skillevegger for utstyret ditt. sp.tech Day – ryggsekken for en kreativ hverdag!

Fordeler

 • Plass til 14L og laptop opptil 16"
 • To rom – ett åpent og ett med avtakbare skillevegger
 • Kamerarommet holder
  • Kamera, to til tre objektiver og mikrofon
  • Drone, fjernkontroll, harddisk og batteripakke
 • Avtakbart regntrekk for maksimal beskyttelse
 • Rask tilgang til kameraet fra siden av ryggsekken
 • Skjult mobillomme nærmest baksiden
 • Laget hovedsakelig av resirkulerte materialer

sp.tech Day kameraryggsäck

Ryggsekk for hverdag og kreativ innholdsskaping

sp.tech Day er utviklet over lang tid etter samarbeid mellom designere og profesjonelle fotografer som legger stor vekt på å skape en ryggsekk som er lett å håndtere, gjennomtenkte funksjoner og designet for å være din lojale følgesvenn i mange år.

sp.tech day har en rekke gjennomtenkte funksjoner som:

 • Festeløkker på skulderstroppene
 • Bærehåndtak på toppen for enkel håndtering
 • Velter ikke når du setter den fra deg
 • Siderom for vannflaske
 • Passer på håndtaket på trillekofferter
 • Metallspenner for maksimal holdbarhet
 • Laget av resirkulerte materialer for å lage så lite klimaavtrykk som mulig
Sekken er perfekt for hverdagsbruk eller turer når du ikke trenger å ta med deg alt utstyret, for eksempel når du skal på tivoli, lekeplassen eller en hel dag på byen og vil ha med deg kameraet. Sekken har en moderne diskret design som passerer de fleste miljøer uten å avsløre det verdifulle innholdet.

sp.tech dag 15

To hovedrom – for kamerautstyr og bagasje

Ryggsekken har to store oppbevaringsrom, ett nedre og ett øvre, som du enkelt kan få tilgang til fra forsiden av ryggsekken. Den øvre delen er helt uten skillevegger, og den nedre delen har avtakbare skillevegger slik at du kan tilpasse den til utstyret ditt.

Hvis du ikke vil ta med utstyret ditt, kan du ganske enkelt ta ut alle skilleveggene og få ett enkelt stort rom og åpne opp slik at du kan pakke hele sekken med vanlige gjenstander - kameraryggsekk og vanlig ryggsekk, alt i ett!

Øvre del for dingser og annen bagasje

I den øvre delen av sp.tech Day finner du et romslig og helt åpent rom hvor du kan pakke bagasjen din, for eksempel matboks, klesskift, barnas ting, niste og mye mer. Her kan du pakke ned alle dine personlige ting du trenger i løpet av dagen. Du kan også få plass til den lille sp.tech Day-skuldervesken i rommet – i tilfelle du trenger ekstra oppbevaring med skillevegger (sp.tech Day-skuldervesken selges separat, se passende tilbehør).

Nedre del til kamerautstyr og dingser

sp.tech Day-kameraryggsekken har et nedre rom med skillevegger for kameraet, objektivet eller dronen. Nedre del av sekken har et kamerarom som er 26 x 18 x 12 cm og har tradisjonelle justerbare skillevegger som alle kameravesker er utstyrt med.

Rask tilgang via sideåpningen

Du får raskt tilgang til kameraet ditt fra sekkens sideåpning. Det er en stor fordel at du slipper å ta av deg ryggsekken når du skal ta frem kameraet slik at den kan henge på skulderen i mellomtiden. Dette gjør det enkelt og raskt å fange neste motiv når det dukker opp.

sp.tech ryggsekk 15

Rom for små dingser og mobiltelefon

Ryggsekken har mange mindre rom for oppbevaring av små gjenstander, dette slik at du kan organisere og holde styr på ting som lett forsvinner. Foran på sekken er det et rom med nettinglommer til for eksempel minnekort, kabler, filtre og andre småting, slik at de er lette å finne. I den øvre åpne delen er det et annet rom på innsiden utstyrt med glidelås og på utsiden av ryggsekken, nærmest ryggen, finner du et skjult mobilrom for mobiltelefonen eller lommeboken.

Regntrekk for ekstra trygghet

For at ryggsekken skal få maksimal beskyttelse, er et avtagbart regntrekk inkludert. Regntrekket er skjult i bagasjerommet på sekken, og det er enkelt å tre det over sekken om nødvendig. I tilfelle kraftig regn eller hvis ryggsekken midlertidig er i et skittent miljø, er det praktisk med et avtagbart regntrekk som gir en ekstra trygghet. 

Sammenlign forskjellene mellom sp.tech Day 14" og Day 16"

I tabellen nedenfor kan du sammenligne størrelsen og egenskapene til kameraryggsekkene i Day-serien. Tabellen viser de ytre dimensjonene, mens det grafiske bildet viser de indre dimensjonene på ryggsekken. 

Kameraryggsekk Day 14" Day 16"
Volum 11L 14L
Høyde 36cm 43cm
Bredde 28cm 30cm
Dybde 18cm 18cm
Datamaskinlomme 14" 16"
Vekt 1 050g 1 200g


Day size comparison camera backpacks

Leveres med

 • sp.tech Day 16" ryggsekk
 • Regntrekk
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen