Streamplify Webcam
Streamplify Webcam
Streamplify Webcam
Streamplify Webcam
Streamplify Webcam
Streamplify Webcam
Streamplify Webcam
Streamplify Webcam
Artikkelnummer: 1058847

Streamplify Webcam

1080p webkamera med 60 FPS og autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 1080p Full HD-oppløsning ved 60 fps
 • Bred skjermvisning på 90° og 360° svingradius
 • Innebygd stereomikrofon
699 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Streamplify Webcam gir deg krystallklar videokvalitet i Full HD 1080p med opptil 60 fps. Den har et helt glassobjektiv med innebygd autofokus som sikrer at du alltid er i fokus. Den har en bred skjermvisning på 90 grader, svingradius på 360 grader og vinkelradius på 45 grader som gjør den enkel å stille inn etter dine preferanser. Webkameraet kommer med et allsidig og justerbart stativ med støtdempende gummiføtter slik at du kan få den perfekte vinkelen for videostrømmen.

Fordeler

 • Autofokus og automatisk lysforbedring
 • Fysisk beskyttelse for å dekke linsen
 • Plug and Play - ingen installasjon eller programvare kreves
 • Innebygd stereomikrofon for lydopptak
 • Praktisk monteringsklips
 • Lang USB-kabel på 2 meter
 • Stativ inkludert

Strømplify Webcam Monitor Lifestyle

Plug and Play

Kom i gang med strømmen eller videomøter med en gang. Webkameraet krever ingen installasjon eller programvare. Bare koble til datamaskinen din via USB-A og du er klar til å gå. Enheten er kompatibel med nesten alle enheter og kan enkelt monteres på toppen av skjermen eller på skrivebordet takket være den praktiske monteringsklipsen.

Allsidig og justerbart stativ

Toppen av skjermen gir kanskje ikke alltid den optimale vinkelen og visningen for det du hadde tenkt. Det medfølgende stativet gjør det lettere å finne riktig posisjon for webkameraet ditt. Den er enkel å brette opp og slå sammen og høyden kan justeres mellom 14,5 til 21 cm. De støtdempende gummiføttene sørger for at stativet ditt er stabilt og forhindrer bevegelse av kameraet fra støt eller vibrasjoner.

Leveres med

 • Streamplify Webcam
 • Tripod-stativ
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen