kikkert ATS 80 spottingscope uten okular

Swarovski kikkert ATS 80 spottingscope uten okular

322812
  • Swarovski HD-optikk
  • Slitesterkt chassis i aluminium
  • Vanntett ned til 4 meter
  • Arbeidstemperatur fra -25°C til +55°C
  • Integrert stativfot
  • Linser med overflatebehandling mot vann, olje og partikler
21 200 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

ATS 80
Tubekikkerten ATS 80 er vinklet for å gjøre det mer komfortabelt å bruke den i flere timer. Med en objektivdiameter på 80mm får du svært detaljrike resultater, dessuten får du lyse bilder også ved dårligere lysforhold.

Tubekikkerten er lett, og av høy kvalitet. Du får høy skarphet og fargegjengivning fra kant til kant.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.