kikkert ATS 80 spottingscope uten okular

Swarovski kikkert ATS 80 spottingscope uten okular

322812
  • Swarovski HD-optikk
  • Slitesterkt chassis i aluminium
  • Vanntett ned til 4 meter
  • Arbeidstemperatur fra -25°C til +55°C
  • Integrert stativfot
  • Linser med overflatebehandling mot vann, olje og partikler
21 200 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

ATS 80
Tubekikkerten ATS 80 er vinklet for å gjøre det mer komfortabelt å bruke den i flere timer. Med en objektivdiameter på 80mm får du svært detaljrike resultater, dessuten får du lyse bilder også ved dårligere lysforhold.

Tubekikkerten er lett, og av høy kvalitet. Du får høy skarphet og fargegjengivning fra kant til kant.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.