Swarovski kikkert Habicht 10x40 WMGA

Swarovski kikkert Habicht 10x40 WMGA

kikkert Habicht 10x40 WMGA

320077
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
  • Klassisk design
  • Utstudert optisk konstruksjon
  • Forholdsvis lav vekt

Velg forstørrelse

12 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Robust allværskikkert i klassisk design

Swarovski Habicht 10x40 W GA er en lett kikkert i klassisk design med imponerende tekniske spesifikasjoner. Man har fokusert på brukervennlighet og enkelthet som setter betraktningen i fokus, med høy kontrast og fargesterke bilder. Det grepvennlige designet og klassiske optiske systemet er blitt testet og forfinet gjennom flere generasjoner. Det robuste huset gjør det ideelt for mer krevende fysiske aktiviteter som fotturer og jakt. Et synsfelt på 108, og en kort nærgrense (4 meter) gjør den klar til å møte de fleste utfordringene du kan tenkes å støte på.

Egenskaper

  • Klassisk design
  • Lett
  • Høy forstørrelsesgrad
  • Kontrastrik gjengivning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.