Swit S-8BG6 Batteri med DC-Uttag

Swit Swit S-8BG6 Batteri med DC-Uttag

319095
1 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Swit Batteri S-8BG6 - batteri med DC-uttak. Batteri fra Swit på 5195 mAh. 4 stykk LED-lamper på batteriet viser nåværende batterinivå. Batteriet er utrustet med uttak föor 7,2 volt som gir mulighet til å drive Swits LED-belysning. Passer til: Panasonic AG-HMC71/151

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.