Tamron 17-50mm f/4 Di III VXD Sony FE
Tamron 17-50mm f/4 Di III VXD Sony FE
Tamron 17-50mm f/4 Di III VXD Sony FE
Tamron 17-50mm f/4 Di III VXD Sony FE
Artikkelnummer: 1061255

Tamron 17-50mm f/4 Di III VXD Sony FE

Vidvinkelzoomobjektiv med allsidig zoomområde

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Konstant lysstyrke f/4
  • Nærgrense på 0,19 m
  • Fuktbestandig konstruksjon
9 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette vidvinkelzoomobjektivet er designet spesielt for Sonys speilløse fullformatkameraer, og har fast f/4 blender i hele spennet fra ultravidvinkel til standardbrennvidde. Det allsidige zoomomfanget passer for både fotografer og videografer og er perfekt for en rekke foto- og videoapplikasjoner, inkludert landskap, portrett, gate, arkitektur og arrangementer.

Fordeler

  • Dekker ultravidvinkel til standard brennvidde ved konstant lysstyrke f/4
  • Fuktbestandig konstruksjon og fluorbelegg på frontlinsen
  • Nærgrense på 0,19 m
  • 67mm filterdiameter
  • Kompakt design, med intern zoom for optimal balanse
  • Kompatibel med Tamron Lens Utility

Allsidig og kompakt

Tamron 17-50 mm f/4 er et allsidig "walk around"-objektiv som tilbyr uovertruffen bekvemmelighet og bærbarhet. Det eliminerer behovet for å skifte objektiv ofte, noe som gjør det til det perfekte valget for å fange et bredt spekter av innhold, fra vidstrakte landskap til spontane øyeblikksbilder, i både stillbilder og video. Objektivet er designet for å levere sylskarpe bilder i alle brennvidder, og har værbestandig konstruksjon og rask, stillegående autofokus.

Avansert optisk design

Bemerkelsesverdig optisk presisjon opprettholdes gjennom hele zoomområdet, noe som resulterer i enestående skarphet fra kant til kant. Objektivet er utstyrt med den avanserte VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) fokuseringsmekanismen med lineær motor, kjent for sin stillegående drift, raske respons og upåklagelige autofokusnøyaktighet. I tillegg bidrar den interne zoommekanismen til eksepsjonell balanse, og gir en forbedret brukeropplevelse for filmskapere, siden du ikke trenger å rebalansere på en gimbal.

Kom tett på motivet ditt

Den eksepsjonelle nærbildefunksjonen gir en MOD på 0,19 m ved vidvinkel og 0,3 m ved tele, slik at brukerene kan komme nær motivene sine.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK