Kampanje
Tamron 17-70mm f/2,8 DI III-A VC til Sony E
Tamron 17-70mm f/2,8 DI III-A VC til Sony E
Tamron 17-70mm f/2,8 DI III-A VC til Sony E
Tamron 17-70mm f/2,8 DI III-A VC til Sony E
Tamron 17-70mm f/2,8 DI III-A VC til Sony E
Artikkelnummer: 1050152

Tamron 17-70mm f/2,8 DI III-A VC til Sony E

Allsidig normalzoom til Sony E

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-04-12
Butikklager:
 • Stille og rask autofokus
 • Værbestandig
 • Bildestabilisering
9 149 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD

Dette normalzoomobjektivet er laget for Sonys APS-C-kameraer og er designet for å gi deg sylskarpe bilder av alle forskjellige brennvidder. Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD leveres med en værbestandig konstruksjon, bildestabilisering og en rask og stille autofokus.

Fordeler

 • Stille og rask autofokus
 • Værbestandig
 • Bildestabilisering
 • Ni blenderlameller
 • Stort zoomområde
 • Høy kant-til-kant-bildekvalitet

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Bygget for optimal ytelse

Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD er konstruert med 16 glasselementer i 12 grupper der to av glasselementene er GM (glassstøpt asfærisk element) og ett er hybridasfærisk. Denne designen er nøye konstruert for å redusere skygger og kromatisk avvik. Til tross for det store zoomområdet er objektivet bare 11.93cm lang og veier 525 gram.

Dekker mange bruksområder

Med sin brennvidde på 17-70mm (tilsvarende 25,5-105mm i fullformat), fungerer dette objektivet til de fleste situasjoner, alt fra å skyte landskap til å skyte portretter eller naturbilder. Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD er det perfekte objektivet hvis du bare vil eller kan bære et objektiv med deg når du skal ta bilder med Sony APS-C-kameraet ditt.

Leveres med

 • Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD
 • Front- og bakdeksler
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen