Tamron 35-150mm f/2-2,8 Di III VXD Nikon Z
Artikkelnummer: 1060505

Tamron 35-150mm f/2-2,8 Di III VXD Nikon Z

Lyssterkt og allsidig zoomobjektiv for Nikon Z

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lineær autofokus som ikke bommer
  • Fuktbestandig konstruksjon
  • Kort nærgrense på 33 cm
22 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron 35-150 mm f/2-2,8 DI III VXD er et zoomobjektiv som dekker området fra vidvinkel (35 mm) til telefoto (150 mm). Med en maksimal blenderåpning på f/2 og allsidig brennvidde fungerer dette objektivet for alt fra landskapsfotografering til dynamiske nærbilder. Dette er objektivet for deg som vil ha et perfekt allroundobjektiv – når du ikke vil eller kan ta med deg hele kameravesken på eventyrene dine.

Fordeler

  • Største blenderåpning på f/2
  • Det store zoomområdet gir allsidige bruksområder
  • Kort nærgrense på 33 centimeter åpner for kreative nærbilder
  • Det nye designet gir et bedre grep og mer intuitiv bruk
  • Fuktbestandig konstruksjon
  • Kompatibel med mange kameraspesifikke funksjoner som Fast Hybrid AF og Eye AF

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Brennvidde som passer til det meste

Som fotograf kan du enkelt fange vakre solnedganger, fotografere bygninger med karakteristisk eksteriør eller interiøret på en restaurant, men også ta fine skumringsbilder og nattlandskap. Med førsteklasses ytelse under en rekke forhold, er dette lyssterke objektivet ideelt for fotoreiser.

Lineær autofokus som ikke bommer

Tamron 35-150mm f/2-2,8 DI III VXD er utstyrt med autofokus styrt av en lineær VXD-motor (Voice-coil eXtreme-torque Drive). Dette gir en veldig rask og nøyaktig autofokus til å være et objektiv med stor blenderåpning. Objektivet har også fått et nytt design i jakten på forbedret brukervennlighet og ergonomisk komfort.

Allsidig zoomobjektiv med rask autofokus og stor maksimal blenderåpning

Bruk objektivet i alle situasjoner

Tamron 35-150mm f/2-2,8 DI III VXD har en konstruksjon som er både støv- og væskebestandig slik at du ikke trenger å bekymre deg for utstyret når været ikke er på topp. Flourbelegget på frontlinsen gjør det enkelt for deg å vaske av både smuss og fingeravtrykk som kan dukke opp.

Tamron Lens Utility

Maksimer potensialet til objektivet ditt. Med Tamron Lens Utility-programvaren kan mange individuelle innstillinger gjøres. De har utviklet programvaren "Tamron Lens Utility" for konfigurasjonen av objektivene deres. Etter å ha installert programmet på en datamaskin eller smarttelefon (Android OS), kan kompatible linser kobles til datamaskinen eller smarttelefonen via en USB-kabel for å tilpasse ulike objektivfunksjoner eller oppdatere objektivets firmware. Du finner mer informasjon om dette på Tamrons nettside.

Leveres med

  • Tamron 35-150mm f/2-2,8 DI III VXD
  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.