Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE
Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE
Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE
Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE
Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE
Artikkelnummer: 1060882

Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE

Lett og skarp telezoom med avansert optisk design

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Rask, nøyaktig og lydløs autofokus
 • Innebygd bildestabilisering
 • Nærgrense på kun 85cm
18 289 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE er en lett og lyssterk telezoom med avansert optisk design som gir høy oppløsning fra hjørne til hjørne. Objektivet inneholder flere forbedringer sammenlignet med første generasjon, der den kanskje største innovasjonen er introduksjonen av Tamrons anerkjente VC-mekanisme. Bildestabiliseringen i objektivet er et kjærkomment tillegg for både fotografer og filmskapere, da den effektivt reduserer utilsiktede risting som kan oppstå når du fotograferer med lengre brennvidder eller når du fotograferer uten stativ i dårlig lys eller med lengre lukkertider.

Fordeler

 • Kompakt design, objektivet er bare 156,5 mm langt
 • Utstyrt med Tamrons høyt ansette VC-mekanisme
 • VXD-motor med rask, nøyaktig og stillegående autofokus
 • Veier kun 855 g
 • Kompatibel med Fast Hybrid AF og Eye AF
 • 67 mm filterstørrelse, samme som de fleste andre Tamron speilløse objektiver
 • Fuktbestandig konstruksjon med fluorbelegg
 • Nærgrense på kun 85cm

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Forbedret bildekvalitet over hele zoomområdet

I tillegg til bildestabilisering har 70-180 mm F/2,8 Di III VC VXD G2 også en optisk design som forbedrer bildekvaliteten over hele zoomområdet. Takket være den nye optiske designen har minste objektavstand blitt redusert til 0,3 m ved vidvinkel sammenlignet med første generasjons 0,85 m, slik at brukere kan glede seg over telemakrofotografering med dramatisk bokeh.

Autofokus som ikke svikter

Autofokus er designet for å være stillegående, men likevel ekstremt rask og nøyaktig med Tamrons lineære fokusmotor, VXD. Den avanserte autofokusen kombinerer hastighet og presisjon, og gir nøyaktig fokus for både fotografer og videografer i alle brennvidder.

Kompatibel med både Tamron Lens Utility og Tamron Lens Utility Mobile

Objektivet er kompatibelt med både Tamron Lens Utility og Tamron Lens Utility Mobile. Med programvaren kan brukeren tilpasse objektivets funksjoner avhengig av opptaksstilen og blant annet endre funksjoner som AB-fokus, fokusforhåndsinnstillinger og ringefunksjoner.

Dynamisk linsedesign

En dynamisk linsedesign forbedrer brukervennligheten, gir ripebestandighet og har en fuktbestandig konstruksjon med fluorbelegg for å sikre sikker bruk selv under tøffe værforhold. Til tross for alle oppgraderingene har Tamron klart å lage et kompakt og lett objektiv som veier bare 855g, som er bare 40g mer enn første generasjon.

Leveres med

 • Tamron 70-180mm f/2,8 Di III VC VXD G2 Sony FE
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen