Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white
Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white
Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white
Artikkelnummer: 1050608

Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white

Trådløs aktiv stereohøyttaler inkl. fjernkontroll

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Trådløs stereohøyttaler i klassisk tidløs design inkl. fjernkontroll
 • Koble til flere høyttalere i et Multiroom-system
 • Kompatibel med de fleste musikktjenester
11 480 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trådløs stereohøyttaler i klassisk tidløs design inkl. fjernkontroll

OD-11 er en rekonstruert versjon av OD-11 Ortho, den klassiske høyttaleren produsert i 1974 av Stig Carlsson. Det er en trådløs høyttaler som er laget for å spille musikk fra alle enhetene dine, og den har en varm og naturlig lyd som så ofte kalles den velkjente "Carlsson-lyden". Velkjente OD-11 er høyttaleren for de som ønsker et moderne musikksystem i et klassisk utseende.

Fordeler

 • Trådløs stereohøyttaler i klassisk tidløs design
 • Koble til flere høyttalere i et Multiroom-system
 • Kompatibel med de fleste musikktjenester
 • Spill musikk fra instrumenter, platespillere, spillkonsoller eller TV
 • Moderne teknologi for kraftig lydopplevelse

Tidløs utforming fra 1974

Designet bak OD-11 begynte sin historie tilbake på 50-tallet da Stig Carlsson ønsket å lage små bokser som genererte god lyd. I 1974 ble resultatet av hans arbeid i OD-11 Ortho lansert. Det er den minste designen i sin serie av høyttalere og gjør seg like god stående på gulvet, i bokhyllen eller montert på veggen. Designet er preget av rene linjer, og evnen til å velge fargen på kabinettet gjør at det passer inn overalt.

Spill av musikk når som helst, overalt

OD-11 er kompatibel med de vanligste musikktjenestene og lar deg spille av musikk fra hvor som helst. Høyttaleren er bærbar i sin design som gjør den enkel å flytte og ta med til for eksempel sommerhytta, og ta det med ro, har du ingen forbindelse i hytta kan du fortsatt bruke høyttaleren takket være frakoblet modus "Cabin mode". Koble OD-11 til instrumentene, platespillerne, spillkonsollene dine eller TV-en, og få en lydopplevelse du ikke kan være uten.

Oppgradert teknologi

En 100-watts klasse-D forsterker og en innebygd datamaskin gjør det mulig for OD-11 å levere varm og kraftig musikk. Den oppgraderes også med Wi-Fi-teknologi som lar deg strømme musikk uavhengig av enhet og kompliserte installasjoner. Velg å bruke én høyttaler eller koble til flere for å opprette et flerromssystem. Den rekonstruerte OD-11 har gått fra en tidløs klassiker til et moderne musikksystem for alle.

Orthoplay – fjernkontroll via en app

Orthoplay-appen lar deg styre høyttalerne via mobilenheter. Den er tilpasset både iOS, Android og også som en universell webapplikasjon. Det stilrene grensesnittet gjør det enkelt for deg å skape spillelister, kontrollere flere høyttalere, veksle mellom musikktjenester, analoge-/digitale innganger og justere EQ etc. Et alternativ til Orthoplay er ellers den trådløse volumkontrollen Ortho remote (ekstra tilbehør). Vri for å justere lyden og trykk for å starte, pause og bytte sanger inntil 20 meters avstand fra høyttaleren.

Tilkoblinger

 • 3,5 mm stereoinngang
 • Digital optisk inngang
 • Wi-Fi
 • Bluetooth 4 LE

Leveres med

 • OP-11
 • Strømkabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.