Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white
Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white
Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white
Artikkelnummer: 1050608

Teenage Engineering OD-11 + Ortho remote white

Trådløs aktiv stereohøyttaler inkl. fjernkontroll

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Trådløs stereohøyttaler i klassisk tidløs design inkl. fjernkontroll
  • Koble til flere høyttalere i et Multiroom-system
  • Kompatibel med de fleste musikktjenester
10 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
OD-11 er en rekonstruert versjon av OD-11 Ortho, den klassiske høyttaleren produsert i 1974 av Stig Carlsson. Det er en trådløs høyttaler som er laget for å spille musikk fra alle enhetene dine, og den har en varm og naturlig lyd som så ofte kalles den velkjente "Carlsson-lyden". Velkjente OD-11 er høyttaleren for de som ønsker et moderne musikksystem i et klassisk utseende.

Fordeler

  • Trådløs stereohøyttaler i klassisk tidløs design
  • Koble til flere høyttalere i et Multiroom-system
  • Kompatibel med de fleste musikktjenester
  • Spill musikk fra instrumenter, platespillere, spillkonsoller eller TV
  • Moderne teknologi for kraftig lydopplevelse

Tidløs utforming fra 1974

Designet bak OD-11 begynte sin historie tilbake på 50-tallet da Stig Carlsson ønsket å lage små bokser som genererte god lyd. I 1974 ble resultatet av hans arbeid i OD-11 Ortho lansert. Det er den minste designen i sin serie av høyttalere og gjør seg like god stående på gulvet, i bokhyllen eller montert på veggen. Designet er preget av rene linjer, og evnen til å velge fargen på kabinettet gjør at det passer inn overalt.

Spill av musikk når som helst, overalt

OD-11 er kompatibel med de vanligste musikktjenestene og lar deg spille av musikk fra hvor som helst. Høyttaleren er bærbar i sin design som gjør den enkel å flytte og ta med til for eksempel sommerhytta, og ta det med ro, har du ingen forbindelse i hytta kan du fortsatt bruke høyttaleren takket være frakoblet modus "Cabin mode". Koble OD-11 til instrumentene, platespillerne, spillkonsollene dine eller TV-en, og få en lydopplevelse du ikke kan være uten.

Oppgradert teknologi

En 100-watts klasse-D forsterker og en innebygd datamaskin gjør det mulig for OD-11 å levere varm og kraftig musikk. Den oppgraderes også med Wi-Fi-teknologi som lar deg strømme musikk uavhengig av enhet og kompliserte installasjoner. Velg å bruke én høyttaler eller koble til flere for å opprette et flerromssystem. Den rekonstruerte OD-11 har gått fra en tidløs klassiker til et moderne musikksystem for alle.

Orthoplay – fjernkontroll via en app

Orthoplay-appen lar deg styre høyttalerne via mobilenheter. Den er tilpasset både iOS, Android og også som en universell webapplikasjon. Det stilrene grensesnittet gjør det enkelt for deg å skape spillelister, kontrollere flere høyttalere, veksle mellom musikktjenester, analoge-/digitale innganger og justere EQ etc. Et alternativ til Orthoplay er ellers den trådløse volumkontrollen Ortho remote (ekstra tilbehør). Vri for å justere lyden og trykk for å starte, pause og bytte sanger inntil 20 meters avstand fra høyttaleren.

Tilkoblinger

  • 3,5 mm stereoinngang
  • Digital optisk inngang
  • Wi-Fi
  • Bluetooth 4 LE

Leveres med

  • OP-11
  • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen