Teenage Engineering OP-Z dream machine
Teenage Engineering OP-Z dream machine
Teenage Engineering OP-Z dream machine
Teenage Engineering OP-Z dream machine
Teenage Engineering OP-Z dream machine
Teenage Engineering OP-Z dream machine
Artikkelnummer: 1046178

Teenage Engineering OP-Z dream machine

Ultrakompakt synth klar til å tas i bruk

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 16 stk forhåndsprogrammerte sample-, synth- og kontrollspor
 • 4 stk fargekodede ratt for å justere ulike parametere
 • Synk opp til 16 lydkilder
4 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ultrakompakt synth - klar til bruk

OP-Z er en 16-spors sequencer og synthesizer i et ultrakompakt og bærbart format. Den har forhåndsprogrammerte sample- og synthbaserte lyder som kan brukes helt uavhengig til flere områder av musikk, bilde og lys. OP-Z er for alle og er like vanlig på profesjonelle konserter som kreativ produksjon i et hjemmemiljø. Komponer din egen musikk, lag et kult lyd- og lysshow på hjemmefesten og legg til bevegelig bilde for økt visuell effekt. Mulighetene er uendelige!

Fordeler

 • 16 forhåndsprogrammerte, fullstendig uavhengige sample-, synth- og kontrollspor
 • Bruk dine egne samples via mikrofon, headset eller USB
 • 4 fargekodede styreplater for å justere ulike parametere
 • Koble til og synkroniser opptil 16 lyskilder
 • 2 oktavtastaturet for å spille live, og for å programmere enheten
 • Innebygd mikrofon og høyttalere
 • Koble til Apple iOS-enheter for å få en ekstern skjerm
 • Opprett lysbildefremvisning med Photomatic appen

Komponer din egen musikk

OP-Zs viktigste funksjon er dens evne til å spille hvert spor helt uavhengig av de andre. I tillegg til de forhåndsprogrammerte samplesporene har du også muligheten til å ta opp eller importere dine egne samples via mikrofon, hodesett eller USB. De uavhengige sporene lar deg lage sekvenser med spor som har forskjellig hastighet, lengde og løkker. La kreativiteten flyte og lag sekvenser som varierer på forskjellige steder i komposisjonen din.


Visuell komposisjon med Photomatic

Selv om OP-Z først og fremst er tenkt til lyd og musikk, er de kreative mulighetene uendelige. Hvis du vil legge til visuelle kreasjoner med OP-Z, finnes Photomatic-appen. Ta bilder med smarttelefonen, eller bruk eksisterende bilder du allerede har i kameraalbumet, og bruk Photomatic til å eksportere de til tastaturet. Dette gjør at du enkelt kan bruke de på forskjellige steder i komposisjonen og skape en pen, visuell effekt synkronisert med musikken.


Koble til smarttelefonen med OP-Z-appen

Hvis du vil se tallene og grafene bak musikken din i sanntid, noe som gjør det enklere å balansere ut instrumentene, kan du koble OP-Z trådløst til iOS- eller Android-enheten din. Skjermen gir deg muligheten til touchfunksjoner, slik at du kan justere flere kontroller med effekter og filtre samtidig – perfekt for full kontroll over liveshow!Creative Light Show synkronisert til musikken din

Som en ekstra visuell effekt på musikken din, kan du koble til og synkronisere opptil 16 lyskilder. Lyssporet fungerer på samme måte som alle spor på OP-Z, og du kan synkronisere lyset til hvor du vil ha det i musikken.

3D-visual – synkroniser video til musikk

Videolab er et sett med verktøy som er tilpasset unity. Med disse kan du opprette dine egne eller laste ned ferdige 3D-animasjoner som du deretter eksporterer til appen. OP-Z gjør det mulig å synkronisere animasjonen med musikken og spille den live.


Tilkoblinger

 • 3,5 mm Utgang
 • USB-C
 • Bluetooth 5.0

Leveres med

 • OP-Z
 • Hurtigstartveiledning
 • OP-Z cheat sheets
 • USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen