Teenage Engineering PO-128 Mega Man + CA-X Blue
Teenage Engineering PO-128 Mega Man + CA-X Blue
Teenage Engineering PO-128 Mega Man + CA-X Blue
Artikkelnummer: 1050565

Teenage Engineering PO-128 Mega Man + CA-X Blue

PO-128 Mega Man inkl. silikonetui

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Livesynthesizer med sequencerfunksjon
 • Inkl. beskyttelsesetui i silikon
 • Basert på TV-spillet Mega Man
1 389 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Uendelige lydmuligheter – Rett i lommen

Pocket Operator fra Teenage Engineering er en liten og bærbar synth med lyd i studiokvalitet. Her får du muligheten til å lage musikk uansett hvor du er, og samtidig få en kontrollenhet som er kompatibel med annet musikkutstyr. Det er flere modeller å velge mellom, hver enhet har sine egne, unike funksjoner og lydløkker. De er alle kompatible med hverandre – bruk individuelt eller start ditt eget lommeband!

PO-128 Mega Man

PO-128 er en livesynthesizer med sequencer funksjon som har låsbare parametere, kontroll for pitch og glide, samt effekter. PO-128 har et Mega Man-tema og kommer med samples basert på den klassiske spillserien. Pocket Operators er små, ultrabærbare musikkenheter med lyd og fleksibilitet i studiokvalitet til å lage musikk mens du er på farten. De er svært rimelige og kompatible med en stor mengde andre musikkenheter på markedet.

Fordeler

 • Livesynthesizer med sequencerfunksjon
 • Basert på TV-spillet Mega Man
 • Med låsbare parametere, kontroll for pitch og glide samt effekter
 • Liten, ultrabærbar musikkenhet med lyd i studiokvalitet
 • Opprett musikk mens du er på farten
 • Rimelig og kompatibel med annet musikkutstyr

Koble til hodetelefoner eller lydsystem

Skap lyd fra Pocket Operatoren direkte via den innebygde høyttaleren eller koble den til hodetelefonene for å høre musikken i detalj. Hvis du vil pare den med høyttalersystemet eller lydsystemet i klubben, er det like bra.

Når design oppfyller kvalitet

En Pocket Operator er bygd på et kretskort kombinert med flere komponenter av høy kvalitet. Komponentene plasseres under en LCD-skjerm for beskyttelse, og samtidig fungerer skjermen som en høyttalerboks. Tanken bak enheten er at den skal være kompakt og holdbar i sin design.

Leveres med

 • PO-128 Mega Man
 • Brukerveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.