USB-kabel 2.0 till Mini-B 8 pin 4,6 meter

Tether Tools USB-kabel 2.0 till Mini-B 8 pin 4,6 meter

1011362
425 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Premium USB-kabel med korrosjonsbestandige, gullbelagte kontakter som gir forstyrrelsesfrie dataoverføringer. Kabelen er lysende orange for at den skal synes tydelig og forebygge eventuelle ulykker. Vil du forlenge kabelen kan du gjøre dette med TetherPro Aktiv Forlengelseskabel (tilbehør), uten at signalet blir dårligere, og opptil 24m kabel kan brukes. Ved bruk av kabel bruk Jerk Stopper (tilbehør) for å beskytte alle kontakter.

Søker du en USB Mini-B til Canon? Da skal du bruke Tether Tools TetherPro USB 2.0 Male to Mini-B 5 pin 4.6m CU5451

[TEXT1019105909]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.