Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning Velvet 2

TheLight LED-belysning Velvet 2

1030411
24 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Thelight Velvet 2 LED Panel

Laget av 100% aluminium, med regntett IP54-klassert LED-panel med mykt lys.

Fordeler:

  • 2700K till 6500K
  • Hurtigknapp for 3200K/5600K
  • Innebygd DMX med master/slave-funksjon
  • Kan brukes med både batteir og AC-adapter
  • CRI >90 for rik fargegjengivelse

Holdbar og pålitelig

Aluminiumchassis bidrar både til at LED-panelet blir holdbart, men også at det fungerer som kjøling. Dette gjør at panelet kan opprettholde en konstant fargetemperatur over lang tid, og LED-ene får en lang levetid, inntil 50'000 timer. Panelet er også regnbestandig og støvtett, noe som letter arbeidet utenfor et skjermet studiomiljø.

Mykt hvitt lys med god fargegjengivelse

Lyset fra Velvet Light 2 er myk og godt egnet for portretter og intervjuer. Med en høy CRI >90 gjengis farger korrekt, og du kan raskt bytte mellom en fargetemperatur på 3200K og 5600K med et tastetrykk. Temperaturen kan også setter fra mellom 2700K og 6500K manuelt hvis du ønsker det.

Bruk overalt

Du kan drive din Velvet 2 fra beggen med venlig AC-adapter eller batteridrift med doble V-lock batterier. Disse finner du under "tilbehør". LED-panelet er effektivt, og genererer 450Lux på 3 meter fra kun 150w.

Leveres med:

  • 1x Velvet 2 LED panel
  • 1x ram
  • 1x tapp 28mm hann-16mm hunn
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.