Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning Velvet Mini 2 Power

TheLight LED-belysning Velvet Mini 2 Power

1038144
24 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Regntålelig 2x1 LED-belysning med 35º spredning

VELVET Mini 2 Power er et regntålelig LED-panel for både AC-strøm og batteridrift med V-lock batterier. Panelet er designet i alumiunium, og har et robust design, passiv kjøling og du kan stille inn både fargetemperatur og lysstyrke individuelt.

Fordeler:

  • DMX-RDM
  • Regntålelig IP54-klasse
  • Variabel fargetemperatur
  • Robust og portabel
  • V-lock og AC-strøm

DMX-RDM

DMX-RDM via 5-pin XLR med master/slave-funksjon lar deg linke sammen flere paneler og kontrollere alle samtidig, uten at du trenger noen spesiell kontroll.

Regntålelig IP54-klasse

Panelet kan brukes både inne og ute, da det også tåler regn, og kan brukes med batteri.

Variabel fargetemperatur

Du kan stille inn fargetemperaturen mellom 2700K til 6500K i trinn på 100K om gangen for å tilpasse panelet til din situasjon. Det finnes også en knapp for og raskt veksle mellom 3200K og 5600K for og raskt stille inn panelet på varmhvitt eller dagslystemperatur.

Robust og portabel

Velvet Mini 2 Power veier litt over tre kilo, og er lett å transportere. Aluminiumschassiset gjør panelet solid, og den passive kjølingen er helt stille.

V-lock og AC-strøm

Du kan strømforsyne panelet ditt via både V-mount batteri og AC-strøm, avhengig av hva situasjonen krever. Batteri ikke inkludert!

Leveres med:

  • Velvet Mini 2 Power
  • Stativfeste
  • AC-adapter
  • Diffusor

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.