Airport Navigator

Think Tank Airport Navigator

1008902
  • Kompakt men romslig
  • Åpnes på frem- eller oversiden for rask tilgang
  • Rommer to profesjonelle systemkameraer + objektiv
  • Utbyttbare hjul
3 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Airport Navigator
Red Whips 12-pack
Road Warrior Kit
4 228 NOK
Airport Navigator
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Battery Holder 4
3 948 NOK
Trillebag perfekt for fotografer på farten som Ønsker kjapp og ukomplisert tilgang til utstyret. Utmerket for bryllup-, event- og reisefotografen. Skulderremen er designet med tanke på å hekte trillebagen fast til en større trillekoffert/bag, noe som gir mulighet til å trille to bager med samme hånd. Utstyrsprofil: 2stk Pro-SLR med opp til 70-200mm F2.8 montert, i tillegg 3-6 objektiver og tilbehør Rom for både iPad og 15" laptop. Tekniske spesifikasjoner Ytre dimensjoner: 40.6 × 39.4 × 25.4cm Indre dimensjoner: 38.1 × 33 × 17.3cm Laptop: 37.6 × 28 × 3.8cm Vekt: 3.7-4.2 kg
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.