Ryggsekk med stor kapasitet og høy komfort

Think Tank Airport Essentials

322171
  • Den lette og justerbare selen gir komfort og ryggstøtte
  • På siden finnes et feste for stativ og vannflaske
  • Rommer systemkamera med 4-6 standardzoomer, nettbrett og 13" laptop
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Airport Essentials
Red Whips 12-pack
Cable Management 10 V2.0
2 578 NOK
Airport Essentials
Cable Management 30 V2.0
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
2 758 NOK

Kameraryggsekk for systemkamera med flere objektiver

Think Tank's Airport-serie er designet for å passe fotografen som reiser ofte - selvfølgelig med rask tilgang til både bærbar PC og kamerautstyr. En topplomme for boardingcard og tre solide håndtak sikrer enkel og praktisk håndtering. Den lette og justerbare selen gir komfort og korsryggstøtte. På siden er feste for stativ og vannflaske.

Kapasitet:

  • Systemkamera med 4-6 standardzoomer
  • 300mm objektiv montert på systemkamera
  • iPad og 13" bærbar PC

Forskjeller mellom Essentials, Commuter og Accelerator

Flere lagringsplasser

Hovedrommet har plass til et kamera med flere objektiver og tilbehør. Flere skillevegger er tilgjengelige for å tilpasse sekken til det bestemte utstyret ditt. I dekselet på sekken, som kan felles ut for å åpne hovedrommet, er det to store lommer med gjennomsiktig materiale, så det er lett å se hva som er i lommene. Det ytre rommet har plass til en 13"-datamaskin og et nettbrett. Lommen har også plass til ulike tilbehør samt nøkler som kan festes til en stropp slik at de ikke kan fjernes.

På siden av sekken er en holder for en vannflaske eller som kan brukes til å feste et stativ. Over holderen er det flere festepunkter som gjør det enkelt å spenne fast stativet slik at det er festet til sekken. Under håndtaket på toppen av sekken er to små rom for tilbehør eller visittkort, for eksempel. Håndtakene på toppen av sekken og på siden gjør den enkelt å bære. Det er også et enklere håndtak nederst i sekken som gjør det lettere å løfte den opp i bagasjehyllen på et fly.

Justerbar bæresele

Selen har en spenne over brystet som kan justeres vertikalt for å passe til forskjellige kroppsformer. Skulderstroppene har metallløkker for å feste for eksempel et kamera, som gjør at du alltid har det klart.

Tyverisikring

Innebygd lås som gjør at glidelåsene kan låses slik at sekken ikke kan åpnes og gjør at den også kan låses rundt en stang eller benk.

Allværsbeskyttelse

Stoffet i sekken er behandlet for å tåle vann, og det følger også med et regntrekk som gir ekstra beskyttelse mot virkelig kraftige regnskyll. Trekket beskytter også mot støv, gjørme og annet smuss.

Leveres med:

  • Stropper for å feste stative til siden av posen
  • Avdelere
  • Lås med ledning
  • Regnbeskyttelse
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.