Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Camera clip adapter V3.0

Think Tank Camera clip adapter V3.0

1035727
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Think Thank kamera clip adapter V3.0

Med Camera Clip adapter V3.0 kan du enkelt feste din Peak Design Capture Clip eller Spiderfeste i Think Tanks belter. Dette tilbehøret er designet slik at du skal kunne jobbe raskt, og kunne feste kameraet ved hoften.

Fordeler:

  • Rommer Peak Design Capture clip (standard og pro modellen) samt SpiderPro och SpiderLight-festet
  • Passer alle Think Tank-belter
  • Støtter vekt opp til tilsvarende et profesjonelt kamerahus med en 70-200 montert

Leveres med:

  • Regntrekk
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.