Digital Holster 10

Think Tank Digital Holster 10

315703
  • Justerbar lengde for å passe ulike objektiver montert på kameraet
  • Passer systemkamera med montert objektiv
  • Lomme for minnekort i lokket
  • Inkluderer regntrekk som gjemmes unna i en lomme på vesken når den ikke brukes
  • Stretchlomme på forsiden for blant annet linsedeksel
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Digital Holster 10
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
837 NOK
Digital Holster 10
Battery Holder 2
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
947 NOK

Think Tank Digital Holster 10 V2.0
Designet for mindre DSLR kameraer, som f. eks. Canon EOS 1100D og EOS 700D, og Nikon D3200, D5200 med standard kit-objektiv påmontert. Den formsydde utførelsen gjør den svært kompakt og enkel å bære med seg.

Flere muligheter i samme bag: Digital Holster serien er designet med mulighet for å kunne øke lengden slik at flere alternative objektiver kan benyttes. Man vil også kunne få plass til påmontert solblender. Den medfølgende skulderremmen er avtagbar. Dette gir også mulighet for montering av baggen rett på alle Think Tank sine belter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.