Liten veske for det kompakte systemkameraet

Think Tank Kameraveske Digital Holster 5

1012859
  • Vesken kan bæres både på skulderen og i beltet ditt
  • Beskytt kameraet ditt mot støt, regn og fukt
  • Rommer et lite til mellomstort kompakt systemkamera med et objektiv
  • Regntrekk, skulderrem og LCD-beskyttelse inngår
489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Liten veske til det kompakte systemkameraet
Den værtette vesken fra Think Tank er designet for deg som har et lite til mellomstort kompakt systemkamera og objektiv. Lokket åpnes vekk fra kroppen, slik at du raskt og enkelt kan få tak i kameraet ditt for å fange et øyeblikk. Du kan bære vesken på skulderen og i ditt belte. Perfekt veske for deg som reiser lett.
Skulderrem inkludert.

Kapasitet:
Et lite til mellomstort kompakt systemkamera med et objektiv på opptil 8,4cm

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.