Production Manager 40

Think Tank Production Manager 40

1011866
  • Vesken er utstyrt med avtagbare avdelere slik at du kan tilpasse vesken etter dine behov
  • Glidelåsen er låsbar
  • Stort mellomrom mellom hjulene for å minimere risikoen for at vesken velter
6 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Production Manager 40
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
6 573 NOK
Production Manager 40
Battery Holder 2
Cable Management 10 V2.0
6 593 NOK

Stor trillekoffert med plass til det meste. Kofferten er i profesjonell kvalitet med solide sømmer og glidelåser fra YKK. Spesifikasjoner: Lås og vaier for sikring av koffert hånddtak på tre av sidene Solide hjul med kulelager (kan byttes dersom de blir slitt) Teleskophåndtak for enkel transport Ytre mål: 40 x 101,6 x 32 cm Indre mål: 35 x 96,5 x 24,5 cm Vekt: 10 kg

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.