Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount
Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount
Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount
Artikkelnummer: 1042810

Tokina 100mm Macro T2.9 Cinema PL-mount

Makroobjektiv med profesjonell cinemakonstruksjon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Forstørrelsesskala på 1:1 ved 30 cm nærgrense
 • Rask T2.9-blenderåpning
 • Minimert forskyvning
20 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tokina Cinema AT-X 100mm T2.9 makro er et makroobjektiv som er spesielt tilpasset speilløse fullformatkameraer. Objektivet er også tilpasset for 4K-fotografering med superskarp og høy kontrast. Den kan oppnå en maksimal forstørrelsesskala på 1:1 ved en arbeidsavstand på 0,3 meter, noe som gjør den utmerket for naturlige detaljer som blomster og insekter, smykker og andre små gjenstander.

Fordeler

 • Forstørrelsesskala på 1:1 ved 30 cm nært hold
 • Rask T2.9 blenderåpning
 • Minimert forskyvning
 • 9 avrundede blenderblader for myk og vakker bokeh
 • Tilpasset for 4K-fotografering
 • Slitesterkt hus laget utelukkende av metall

4K-klar med superskarp og høy kontrast

Den optiske designen for 100 mm makro er 4K-klar med superskarp og høy kontrast samtidig som den viser svært lav forvrengning eller kromatiske aberrasjoner. Fokusforskyvningen er utrolig godt kontrollert og objektivet har 9 avrundede blenderblader for vakker bokeh og presis eksponeringskontroll. Den brede brennvidden, fra T2,9 til T22, gir maksimal kontroll over eksponering og dybdeskarphet, noe som er avgjørende når du arbeider nært motivet.

Makro

Med et makroobjektiv får du muligheten til å komme veldig tett på små ting og regenerere disse med en høyere forstørrelse enn andre linser, noe som gjør denne utmerket til naturlige detaljer som blomster og insekter, smykker og andre små gjenstander. Brennvidden i kombinasjon med lysstyrken gjør at objektivet også kan fungere som et portrettobjektiv.

Ni blenderblader for en vakker bakgrunnsuskarphet

Med 9 avrundede blenderlameller blir bakgrunnsuskarphet og overgangen fra skarphet til uskarphet myk og behagelig. Prikker og strukturer i uskarpheten er også avbildet myke uten forstyrrende kanter og hjørner.

Leveres med

 • Tokina Cinema AT-X 100mm T2.9 makro
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Myk veske
 • Brukermanual

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen