Transcend Minnekortleser TS-RDF9 All-In-1 UHS-II USB 3.1
Transcend Minnekortleser TS-RDF9 All-In-1 UHS-II USB 3.1
Transcend Minnekortleser TS-RDF9 All-In-1 UHS-II USB 3.1
Artikkelnummer: 1043624

Transcend Minnekortleser TS-RDF9 All-In-1 UHS-II USB 3.1

Rask UHS II minnekortleser

Nettlager
Forventes på nettlager 2023-12-05
Butikklager:
  • USB 3.1 og UHS II for rask filoverføring
  • Lese- og skrivehastigheter på opptil 260 MB/s respektive 190 MB/s
  • Tilpasset for SD-kort, Compact Flash (CF) og microSD-kort
319 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Transcend RDF9 bruker USB 3.1 og det nyeste UHS-II-grensesnittet for å gi maksimal ytelse sammen med SD-kort med UHS-II-støtte. Last opp bilder og filmer med høy oppløsning lynraskt uten å måtte vente på tøffe overføringstider. Kortleseren er også bakoverkompatibel med SD-kort som har UHS-I-støtte. Minnekortleseren har lese- og skrivehastigheter på henholdsvis opptil 260 MB/s og 190 MB/s (avhengig av kapasiteten på kortet).

Multikortleser med flere rom

I tillegg til SD-kort har Transcend RDF9 også rom for Compact Flash (CF) og microSD-kort, som gir deg flere muligheter dersom du bruker flere forskjellige typer minnekort.

Gratis RecoverRx-programvare

Kjøpet av Transcend RDF9 inkluderer også en gratis nedlasting av programvaren RecoveRx – en brukervennlig applikasjon for å søke etter og gjenopprette slettede data fra minnekort og lagringsprodukter, f.eks. USB-pinner, harddisker og MP3-spillere.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK