Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Artikkelnummer: 322171

Think Tank Airport Essentials

Ryggsekk med stor kapasitet og høy komfort

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • Den lette og justerbare selen gir komfort og ryggstøtte
  • På siden finnes et feste for stativ og vannflaske
  • Rommer systemkamera med 4-6 standardzoomer, nettbrett og 13" laptop
1 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kameraryggsekk for systemkamera med flere objektiver

Think Tank's Airport-serie er designet for å passe fotografen som reiser ofte - selvfølgelig med rask tilgang til både bærbar PC og kamerautstyr. En topplomme for boardingcard og tre solide håndtak sikrer enkel og praktisk håndtering. Den lette og justerbare selen gir komfort og korsryggstøtte. På siden er feste for stativ og vannflaske.

Kapasitet:

  • Systemkamera med 4-6 standardzoomer
  • 300mm objektiv montert på systemkamera
  • iPad og 13" bærbar PC

Flere lagringsplasser

Hovedrommet har plass til et kamera med flere objektiver og tilbehør. Flere skillevegger er tilgjengelige for å tilpasse sekken til det bestemte utstyret ditt. I dekselet på sekken, som kan felles ut for å åpne hovedrommet, er det to store lommer med gjennomsiktig materiale, så det er lett å se hva som er i lommene. Det ytre rommet har plass til en 13"-datamaskin og et nettbrett. Lommen har også plass til ulike tilbehør samt nøkler som kan festes til en stropp slik at de ikke kan fjernes.

På siden av sekken er en holder for en vannflaske eller som kan brukes til å feste et stativ. Over holderen er det flere festepunkter som gjør det enkelt å spenne fast stativet slik at det er festet til sekken. Under håndtaket på toppen av sekken er to små rom for tilbehør eller visittkort, for eksempel. Håndtakene på toppen av sekken og på siden gjør den enkelt å bære. Det er også et enklere håndtak nederst i sekken som gjør det lettere å løfte den opp i bagasjehyllen på et fly.

Justerbar bæresele

Selen har en spenne over brystet som kan justeres vertikalt for å passe til forskjellige kroppsformer. Skulderstroppene har metallløkker for å feste for eksempel et kamera, som gjør at du alltid har det klart.

Tyverisikring

Innebygd lås som gjør at glidelåsene kan låses slik at sekken ikke kan åpnes og gjør at den også kan låses rundt en stang eller benk.

Allværsbeskyttelse

Stoffet i sekken er behandlet for å tåle vann, og det følger også med et regntrekk som gir ekstra beskyttelse mot virkelig kraftige regnskyll. Trekket beskytter også mot støv, gjørme og annet smuss.

Leveres med:

  • Stropper for å feste stative til siden av posen
  • Avdelere
  • Lås med ledning
  • Regnbeskyttelse
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen