Video & Drone

Kjøp videokamera, drone, actionkamera, VR-kamera og 360-kamera hos oss, pnline eller i butikk! Vi har et bredt utvalg videokameraer og droner fra varemerker som Canon, Sony, Panasonic, Blackmagic design, DJI og JVC. Vi har videokamera for deg som nettopp har begynt å filme, og avansert videoutstyr for deg som er profesjonell eller yrkesfotograf.

1474 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Passer til
Sensortype
Skjerm
Innebygget optikk
Bildestabilisator
Søker
USB-tilkoblingstype
Mikrofoninngang
Antall mikrofoninnganger
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.