Video & Drone

Kjøp videokamera, drone, actionkamera, VR-kamera og 360-kamera hos oss, pnline eller i butikk! Vi har et bredt utvalg videokameraer og droner fra varemerker som Canon, Sony, Panasonic, Blackmagic design, DJI og JVC. Vi har videokamera for deg som nettopp har begynt å filme, og avansert videoutstyr for deg som er profesjonell eller yrkesfotograf.

1667 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Diameter
Sensortype
Innebygget optikk
Skjerm
Videoutgang
Bildesensorstørrelse
Intern oppløsning Full HD
Støtte for fjernkontroll
Trådløs kommunikasjon

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.