Chroma keyer

Ta green screen-opptaket ditt til neste nivå med en Chroma Keyer. Vi har flere modeller av Blackmagic Design Ultimatte som tilbyr en maskinvareløsning for å kombinere et forgrunnsobjekt med virtuelle eller forhåndsinnspilte bakgrunnsbilder eller -videoer i sanntid. De ulike modellene støtter videomateriale fra HD opp til 8K, og bruker avanserte algoritmer for å håndtere utfordrende keying-situasjoner, for eksempel hår, røyk, gjennomsiktige objekter eller varierende lysforhold. Kjøp Chroma Keyer direkte på nettet, eller kontakt vår bedriftsavdeling for personlig assistanse.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen