Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Nano sølv iPhone

Insta360 Nano sølv iPhone

1032199
1 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Insta360 Nano sølv til iPhone

Insta360 Nano er et lite, smidig og lettanvendelig 360 kamera spesialdesignet for iPhone.

Fordeler:

  • Passer til iPhone 6/6 Plus, 6s/6s Plus og iPhone 7/7 Plus
  • Kobles via Lightning-kontakten
  • Livestreamning til Facebook og YouTube
  • MicroSD-kort
  • Kun 75g

Insta360 Nano er spesielt designet for å passe perfekt sammen med iPhone. Kameraet kobles til telefonen via Lightning-kontakten som gjør den enkel å koble til. Ingen sammenkobling via wifi eller lignende er nødvendig, og bildet vises firekte på telefonens store skjerm. Du styrer kameraet via appen på telefonen, mens bildene lagres på kameraets microSD-kort, slik at du ikke fyller opp telefonens internminne.

Via telefonen kan du lage en 360 Live-stream til Facebook og YouTube, hvor du kan dele dine erfaringer i sanntid. Hvis du ønsker å rediger filmen kan dette gjøres direkte på telefonen eller via Insta360 Studio på din datamaskin. Insta360 kan også brukes uten telefonen. Takket være det innebygde batteriet lagrer kameraet bilder og video på et eget minnekort, og kameraet har en egen knapp for å ta bilder eller spille inn filmer. Sammen med Insta360 Base for Nano kan du montere kameraet på stativ eller med actionkamerafeste.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.