Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Propeller cage til Mavic Pro Part 31

DJI Propeller cage til Mavic Pro Part 31

1032696
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

 

Propeller cage til Mavic Pro - Part 31

DJI Mavic Pro propeller cage - Part 31 gir ordentlig beskyttelse fra dronens propeller. Propeller Cage er hovedsaklig designet for å beskytte omgivelsene, noe som gjør at den er godt egnet for innendørsflyvning.

For å bruke Propeller Cage kreves det at DJI 7728 Quick-Release folding propeller til Mavic Pro Part 27 er montert. Propeller Cage kan ikke brukes sammen med Mavic Pro Standard Propeller Model 8330. Total flytid er ca 12 minutter.

Leveres med:

  • 4x Propeller Cage
  • 2x Securing Lock
  • 3x 2st 7728 Quick-release folding propeller Part 27
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.