Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Karma Case

GoPro Karma Case

1033568
1 449 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Karma Case - veske og ryggsekk for din Karma-utrustning

Karma Case rommer hele din Karma-utrustning og fungerer som en ryggsekk samtidig som den enkelt får plass de fleste steder.

Vesken har et hardt skall som er værtett, og innsiden har en formstøpt innsats av skumgummi, noe som beskytter utstyret mot støt. Det innebygde skulderfestet gjør at du kan fange hvert trinn av reisen din med Karma Grip montert på selve vesken.

  • Rommer hele Karma-utrustning din
  • Kompakt design og kan bæres som en ryggsekk
  • Innebygd skulderfeste for montering av Karma Grip
  • Værtett beskyttelse mot regn og snø
  • Skreddersydd innside beskytter mot støt og holder utstyret på plass.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.