Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

85mm T1.5 AS IF UMC VDSLR II till Canon

Samyang 85mm T1.5 AS IF UMC VDSLR II till Canon

1017890
3 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Samyang 85/1,5 AS IF UMC VDSLR II
Dette objektivet med manuellfokusering er designet hovedsaklig for filmskapende formål. Leverer bra bilde- og filmkvalitet i lavered lysforhold. Objektivet gir utmerket bokeh sammen med sin 8-bladede blender.

Samyang 85mm er designet med manuell intern fokusering (MF), noe som betyr at objektivet ikke øker i størrelse ved fokusering. Et annet positivt aspekt med intert fokusering er at linsen er mindre, og sannsynligheten for å få støv inni er betydelig mindre. Fokusringen har hjul med tenner som er kompatible med profesjonelle følgefokussystemer. Den har også en frikoblet (trinnløs) blenderring med tenner. Denne teknikken muliggjør smidig og nøyaktig kontroll over fokus og blender under videoinnspilling/filming.

Leveres med

  • Samyang 85/1,5 AS IF UMC VDSLR
  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Objektivpose
  • Solblender

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.