Filter P1 kit til Smartphones

NiSi Filter P1 kit til Smartphones

1039395
 • Filterholderen passer de fleste mobiltelefoner som f.eks. iPhone og Samsung Galaxy
 • Roterbar holder for å kunne få ut optimal effekt av filteret
 • To filtere kan brukes samtidig i filterholderen
599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Filter P1 kit til Smartphones
Bordstativ Pixi Evo 2 svart
Printer Selphy CP1300 hvit
2 538 NOK
Filter P1 kit til Smartphones
Bordstativ Pixi hvit
Bordsstativ GripTight gorillapod Pro
1 697 NOK

NiSi Filter P1 kit til Smartphones

Filter for deg som vil få mer profesjonelle bilder og videoer fra mobilkameraet. Ved å montere på polariseringsfilteret på mobiltelefonen din unngår du forstyrrende refleksjoner, samt øker kontrasten i bilder eller videoer. Med det graderte filteret kan du fremheve f.eks. himmelen eller andre lyse partier som ellers blir for lyse for mobilkameraet.

Fordeler:

 • Profesjonelle filtere tilpasset mobiltelefoner
 • FIlterholderen passer de fleste mobiltelefoner, f.eks. iPhone og Samsung Galaxy
 • Roterbar holder for å kunne få ut optimal effekt av filterene
 • To filter kan brukes samtidig i filterholderen

Graderte gråfilter:

Et gradert eller halvtonet gråfilter (Graduated Neutral Density, GND) brukes for å justere eksponeringen i en viss del av bildet, og er veldig populære innen landskapsfotografering. Filteret som leveres med P1 er GND 0,9, noe som tilsvarer 3 blendertrinn der den er som mørkest. Det firkantede filteret kan skyves enda opp- eller nedover for å plassere den mørkere delen av filteret over den lysere delen av bildet, f.eks. himmelen.

Polariseringsfilter

Polariseringsfilter fra NiSi som tar vekk reflekterende lys fra f.eks. vindu og vannoverflater. Dette resulterer i at bildeinformasjonen registreres bedre. Bruken av et slikt filter gir også bedre fargegjengivelse og kontrast. Bruken av polariseringsfilter for å intensifisere skyformasjoner har en dramatisk effekt ved landskapsfotografering. Den blå himmelen polariseres svært mye mer enn lyset som skyer sprer. Polariseringsfilter løfter også frem den dype, grønne fargen i blader, og reduserer uønsket smog ved fotografering av bymiljøer.

Leveres med

 • Filterholder
 • Polariseringsfilter
 • Gradert filter NiSi medium GND 0,9
 • Klemme for mobiltelefonen
 • Futteral

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.