Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

12mm T2.2 VDSLR NCS CS till Micro 4/3

Samyang 12mm T2.2 VDSLR NCS CS till Micro 4/3

1015007
3 493 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

12mm T2.2 VDSLR NCS CS till Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
3 711 NOK

Samyang 12mm F2.2 Cine NCS CS
Objektivet er utformet for systemkameraer med videofunksjon. Fokusringen er utstyrt med "tenner" for å kunne brukes med follow focus. Blenderringen er også myk og trinnløs. Denne kombinasjonen gir meget presis og jevn kontroll over fokus og dybdeskarphet under innspilling. Fokus- og blenderskala er flyttet til siden av objektivet for lettere å kunne leses av kameramenn.

Objektivet består av 12 linseelementer i 10 grupper, inkludert 2 asfæriske elementer (ASP/H-ASP) og 3 ED-linser for å sikre høy oppløsning. For å optimere lysinnslippet og minimere reflekser og ghosting har objektivet fått Nano Coating System (NCS).

Leveres med:

  • Solblender
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.