Canon KH20x6,4 KRS
Artikkelnummer: 302291

Canon KH20x6,4 KRS

KH20x6,4 KRS

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
108 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lett vidvinkelobjektiv for bærbare applikasjoner

Canon KH20x6,4 KRS er et portabelt vidvinkelobjektiv for HDTV-produksjon. Med sitt kompakte og lette design, og en utmerket vidvinkel på nesten 60 grader, passer dette objektivet for de fleste opptakssituasjoner. Det er spesielt designet for profesjonelle miljøer som krever stor mobilitet, brede vidvinkler og HD-bilde fra fra linseforvrengninger.

  • HD-bilde
  • Bred vidvinkel
  • Internt fokus
  • Økologisk og ergonomisk design

Høyoppløslige bilder

Objektivet har en høy MTF over hele bildeflaten, noe som minimerer kromatisk aberrasjon, og maksimerer bildekontrasten. Sammen med høy kontrast og skarphet gir dette levende og klare HD-bilder.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på 60 garder, noe som gir de en fleksibilitet til å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Internt fokus

En fokusinnovasjon fra Canon som bruker et flytende optisk system for å bedre kontrollere kromatiske avvik.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er produsert med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten er de laget med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten selv under lange arbeidsdager.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.