Samyang 12mm T2.2 VDSLR NCS CS til Micro 4/3
Samyang 12mm T2.2 VDSLR NCS CS til Micro 4/3
Artikkelnummer: 1015007

Samyang 12mm T2.2 VDSLR NCS CS til Micro 4/3

12mm T2.2 VDSLR NCS CS til Micro 4/3

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
4 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang 12mm F2.2 Cine NCS CS
Objektivet er utformet for systemkameraer med videofunksjon. Fokusringen er utstyrt med "tenner" for å kunne brukes med follow focus. Blenderringen er også myk og trinnløs. Denne kombinasjonen gir meget presis og jevn kontroll over fokus og dybdeskarphet under innspilling. Fokus- og blenderskala er flyttet til siden av objektivet for lettere å kunne leses av kameramenn.

Objektivet består av 12 linseelementer i 10 grupper, inkludert 2 asfæriske elementer (ASP/H-ASP) og 3 ED-linser for å sikre høy oppløsning. For å optimere lysinnslippet og minimere reflekser og ghosting har objektivet fått Nano Coating System (NCS).

Leveres med:

  • Solblender
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.